Uporabni programi za Android + opis + slike

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Še komu ne prikazuje več porabe za Mobitel
sprasujem se.gif

RAST

Pripravnik
5. avg 2013
116
7
18
Velenje
Če misliš tiste aplikacije ki ti na fonu prikažejo porabo paketa, so res nehale delovati in sem zamenjal ene dve ali tri. Potem pa sem pogruntal da je fora v tem, da moraš biti na mobitelovem data internetu, deluje. na domačem wifi pa ne več! Vsaj pri meni je bilo tako!

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Hmm, uporabniško ime je telefonska številka, geslo imam pa za taka jajca povsod enako. Morda je tako, kot za Moj telekom.

Jozee

Pripravnik
31. mar 2010
99
0
6
JN76UM
Drugače pa jih imaš v mapi DCIM in nato še podmapah imaš vse slike... poglej vsako podmapo v DCIM pa boš našel
smile-1.gif

nUUb

Fizikalc
2. jul 2013
784
37
28
Kateri widget porabe priporočate za uporabo pri simobilu. Sem imel enega ki je prej deloval super a kakšen mesec nazaj nehal delovati

Govorim namreš o tej: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alenbec.siWidget

Ko vpišem števislko in geslo mi kar zrzne tlefon in se neha odzivati. Pred dobrim mesecem je vse dlovalo b.p. Potem pa sem ga updejtal na najnovejši android. Mogoče ima to kaj povezave?

Hvala

Nazadnje urejeno:

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Zdravo!

Imam Galaxy S6 in se mi včasih zgodi, da ko zvoni tel, se mi nekako uspe javit že takrat, ko je tel še v žepu. Pač nekako čudno primem telefon medtem, ko ga vlečem iz žepa in se že javim.

Ali obstaja kakšen tak programček, ki bi to preprečil? Da bi ekran postal aktiven šele potem, ko je že zunaj na svetlobi?

l.p. J

Nazadnje urejeno:

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Kateri app za FB naložiti na tablico android 5 - edini ki je v štacuni je menda smotan, prednaloženega pa ni ( tako so gospa rekli
smile-1.gif
)
Če bi bil pa v slovenščini bi pa itak zmagal.

LP