Uporabni programi za Android + opis + slike

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ksz

grrr, vedno me more neki j..bat

tega predvajalnika

musko ustavi, vendar je program še vedno odprt. To me moti, ker imam potem en task preko MacroDroida vezan na player. In če je player prižgan, je tudi task aktiven. Kar pa ne želim, kadar ne poslušam muske.

Če se komu sanja, zakaj mi ga noče zapret? En drug player mi pa normalno zapre.

Ali pa če bi se dalo kako preko MacroDroida naredit task in bljižnico na namizje, da zapre player po X minutah?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Bom kr sam seb odgovoril:)
MacroDroid je bilo potrebno kupit, pa par ur zabit in dela točno to kar želim:))
Bljižnica na namizju zažene poljuben player in ga čez X minut vgasne. Ko je player prižgan je vkopljen zaslon, vendar dimman (ob sončnih dneh se skoraj nič ne vidi, ponoč je pa fency
tongue-1.gif
) ob dotiku zaslona pa se brightnes poveča na poljubno vrednost.

To imam zato, ker je telefon v avtu in da se čim manj uporablja fizične tipke.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ne poznam tega appa. trenutno tazga appa tudi ne potrebujem. vseeno hvala!
sej že sam player omogoča, da je zaslon prižgan med predvajanjem. Vendar če je 1h brightnes na 100%, bo šla baterija pa še kak burn-in se lahko pojavi.

22. jul 2007
13.738
1.818
113
124
Sam imam telefon na polnilcu in se telefon med delovanjem ne prazni, edino to me j..e da moram vedno iskati senco ali obračati avto stran od sonca na parkiriščih, da se ne bi pregrel in bi prišlo do ka...boom
tongue-1.gif
.
Ne vem pa, kako se lahko navigacije pražijo na soncu in jim nič ne škodi
sprasujem se.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
kot že veš, se želim izognit polnilcu in bateriji;) če me heksenšus mine, bom vrjetno že danes kooončno končal projekt:)

to sem se tudi že sam spraševal kako imajo navigacije rešeno, da so lahko na tako močnem soncu.

22. jul 2007
13.738
1.818
113
124
Iščem program za vreme, kateri bi stalno prikazoval podatke brez izklapljanja screena, da bi bila stara tablica uporabljena kot ena vremenska postaja
sprasujem se.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
z macro droidom bi se vrjetno dalo nastavit, da je zaslon skos prižgan.
tko imaš potem lahko poljubno aplikacijo za vreme.

da ti pa zaslon ne gori 24h/dan, pa bi se mogoče še dalo naredit, da se vklopi ko zazna gibanje, če ima na prvi strani kamero.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.641
4.579
113
50
Na sončni strani ALP
Men gre pa ravno to na živce, da se mi skozi vklaplja. Imam LG Optimus L5 in ko udariš po mizi se vklopi,
ko mahaš nad njim se vklopi in potem dela sranje v žepu, ko se skozi vklaplja in zaganja čuda stvari...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
mogoče bi se dalo kako naredit v kombinaciji s kako prov "motion detection" aplikacijo.
Ko x apliakcija zazna gibanje, nekaj narede (odvisno od app-a). Tasker app pa ob tej spremembi prižge zaslon.
Bodo pa šle ure in ure za raziskovanje in nastavljanje;)

22. jul 2007
13.738
1.818
113
124
Mislim da to z zaznavo ne bo šlo, ker na tablici ni kakšnih senzorjev tako kot na telefonih.
Najbolj me pa jezi, ker sem pred 2 leti že imel nekaj takšnega vendar ne najdem več
tongue-1.gif
, v glavnem ta apk. se je po določenem času samo samo malo zatemnila in je lepo delovala v ozadju, pa še v landscape načinu je vse skupaj bilo, kar pa večina programov ni in so namenjeni samo za telefone.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če bi želel preko senzorjev, potem bi se moral skoraj dotaknit tablice, ker senzorji ne lovijo daleč. Zato sem rekel, da potrebuješ kamero spredaj. kamera pa zazna gibanje na par metrov.

macrodroid ima to funkcijo, da samo zatemni zaslon. ko pa se dotakneš zaslona, pa se osvetli na 100% ali na poljubno nastavljeno. to funkcijo uporabljam tudi sam.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.941
682
113
V službi imam telefon nastavljen na vibro in posledično dosti (večino) klicev ne opazim.

A obstaja kakšna aplikacija, ki bi v chrome brskalniku pokazala notification takoj, ko mi začne telefon zvoniti?
Pushbullet je fajn ampak pokaže notification šele, ko klicatelj obupa.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.hcilab.projects.notification
sprasujem se.gif

---------------
Če je kdo čustveno navezan na fizične gumbe, si jih lahko dokupi
wink-1.gif

http://dimple.io/

načeloma zgleda fajn, sploh, da bi lahko svetilko prižgal ali fotič zagnal po zelo hitrem postopku. Vendar ima android to blokado, da nfc pri ugasnjenem zaslonu ne dela.
Seveda pa že obstaja rešitev tudi za to
wink-1.gif

Citat:
Will it work with the screen off?
Currently due to security concerns this functionality is disabled in stock Android. We are working closely with Google Android team to find a way to bring this to the next versions of the operating system. For the time being you have to root your device and install the XPOSED framework.

Kako pa se obnaša, če imaš za zaklepanje zaslona nastavljen vzorec
sprasujem se.gif