Univerzijada MB

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
prva pametna od te vlade. Zdaj pa so šli milijončki ko so zemljo kupovali...

Spet bo kriza v bankah.
bonk.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:

Spet bo kriza v bankah.
bonk.gif

res me zanima o kateri zemlji je govora? maš kake podatke al je to samo baba cula pa dalje rekla...mislim saj mate Prostor od gursa, pa pokazi kje se je na teh doticnih parcelah pred kratkim menjal lastnik....

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:

Spet bo kriza v bankah.
bonk.gif

res me zanima o kateri zemlji je govora? maš kake podatke al je to samo baba cula pa dalje rekla...mislim saj mate Prostor od gursa, pa pokazi kje se je na teh doticnih parcelah pred kratkim menjal lastnik....

si ti naiven kaj misliš da so včeraj zemlje kupovali? Sicer pa vse bo čas pokazal in ne jaz.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Jaz sem slišal bolj informacijo, da občina sploh še ni pridobila večine zemljišč predvidenih objektov. Tako da je tukaj kriva izključno nesposobnost občine. Zakaj bi država dajala denar za nekaj, za kar občina niti zemljišč nima? In s tem, da je ta občina zagotavljala, kako bo ona vse sama zagotovila, praktično brez potrebnih intervencij države?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.339
7.093
113
pri taščici
Tudi ce sedajle kangla danes na lotu mrd zadane ne spelje univerzijade. Ni variante da v enem letu pod streho spravi objekte kjer danes se drevesa rastejo in se niti risat niso zacel objektov, kaj sele da bi zacel iskat dovoljenja, izvedel razpis za izvajalca in zakopal lopato.
Grcija je baje v tem dreku tudi zarado olimpijade 2004? Al kdaj so jo ze mel.
Italija je baje odstopila od kandidature univerzijade 2017.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Jaz sem slišal bolj informacijo, da občina sploh še ni pridobila večine zemljišč predvidenih objektov. Tako da je tukaj kriva izključno nesposobnost občine. Zakaj bi država dajala denar za nekaj, za kar občina niti zemljišč nima? In s tem, da je ta občina zagotavljala, kako bo ona vse sama zagotovila, praktično brez potrebnih intervencij države?

Točno, občina še ni pridobila zemljišč. Zato pa so jih pridobili tisti, ki so vedeli kje naj bi občina odkupovala. Ampak sedaj občina ne bo odkupovala...

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.259
1.404
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:

Točno, občina še ni pridobila zemljišč. Zato pa so jih pridobili tisti, ki so vedeli kje naj bi občina odkupovala. Ampak sedaj občina ne bo odkupovala...

Saj tako je pri vseh poslih v naši preljubi "pošteni urejeni" deželici...

jurga

Fizikalc
5. mar 2010
1.750
50
48
podravska
če bi meni nekdo dal denar bi naredil švašta .KANGLER je na to vredu računal samo se mu ne bo izšlo .že v samem začetku je bilo jasno da ne bo iz tega nič saj se ni nihče od 3 veljakov trudo da bi sploh kaj naredu Zaj pa mamo k**** u dupe .
grims-1.gif

pozdrav.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Po eni strani ima prav, ker ta novinarka je tečna in je spraševala neumnosti.

Sprašuje z odgovorom, kar je nekorektno.

Zadeve so čiste, ko se pogleda v papirje, pop tv pa bi seveda rad neko ekskluzivno zgodbo, vsem pa nam je bilo jasno že zadnji dve leti, da denarja ni in da univerzijade ne bo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Glavno da lampijončki ostanejo, bodo študentje vsaj nekaj imeli od študentskega športa.

Ice

Pripravnik
17. avg 2007
816
19
18
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Po eni strani ima prav, ker ta novinarka je tečna in je spraševala neumnosti.

Sprašuje z odgovorom, kar je nekorektno.

Zadeve so čiste, ko se pogleda v papirje, pop tv pa bi seveda rad neko ekskluzivno zgodbo, vsem pa nam je bilo jasno že zadnji dve leti, da denarja ni in da univerzijade ne bo.

In kaj je bilo nekorektnega? Enostavno vprašanje enostaven odgovor? Kdo bo odgovarjal za neuspeh, kaj je tukaj nejasno? Organizato je občina Maribor in ne občina Grosuplje, zato nej on kot župan odgovarja.

Lej jest ko se spravim v investicijo v podjetju ne morem si dovoliti da planiram 100.000 € na koncu je pa končni izračun 1.000.000 €? Tako se je zgodilo pri tem projektu... Dokler bodo vsi prelagali na državo bo tako kot je. Sam imam možnost dela za tujega partnerja, kateri mi da delo ter za katerega trenutno dobiva plačo v Sloveniji nekje 60 ljudi, misliš da banko kaj zanima? Bi zaposlil v roku par let sigurno 10 oseb, ampak banke ne zanima to, ne pa neka brezvezna univerzijada. Naj mi nekdo iz glave napiše 5 oseb, kateri so na prejšnji univerzijadi dobili zlate medalje, pa nima veze iz katere države prihaja..

Nikka

Pripravnik
8. avg 2007
531
11
18
MB
kid.kibla.org
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Hvala bogu, tega bedaka je blo treba spravit na realna tla.
pa.se ena zanimiva sveza: mb azil vodi zdaj.snaga. prva poteza je bila menjava vodje oz. Veterinarja. Novi veterinar je iz dupleka
smile-1.gif

Si dvomil?
evil.gif

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
KSZ

Jaz imam bolj splošno vprašanje? Zakaj si v Mb,LJ,KP vedno izvolijo neki šerifi?