Union Olimpija 2009/10

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Saj so potem zunaj dvorane dali vso energijo od sebe.
10.gif
Kreteni!
http://www.rtvslo.si/sport/kos...navijace/251235

No, jaz bi pocakal, da se pojasni kaj se je sploh dogajalo. Kot nekateri, ki so tole komentirali, sem mocno skepticen, da je bilo tako, kot ze napisano.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ah kdo bo pa prisel.. za nadebudne japije in gloryhunterje itak ni vec pametnih tekem.. razprodane Stozice za UO so za letosnjo sezono passé.. Razen, ce bo FF NLB lige..

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
ja če se bo res odzvalo 4000 osnovnošolce, recimo polovica = 2000 + ene 3000 folka, upajmo na 5000 vsaj.

Rabijo podporo.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
S komentarjem glede Sanija si dokončno pokazal, da je tvoje "pozavanje" ozadja prej zbiranje in posredovanje informacij iz gostilniških debat
smirk-1.gif

O tem ali sem smrkavec ali ne boš ti težko sodil... Ne trdim, da sem strokovnjak za šport, je pa res, da ne morem bit tiho, ko zavoham bullshit, kakršnega prodajaš ti. Začnimo pri tem, da niti ne veš kdo je bil selektor na katerem prvenstvu
smirk-1.gif

Glede Udriha pa ne bi.... ga spoštujem kot igralca ampak če ne more požret, da ne bo po defaultu no.1 v ekipi ga ne potrebujemo. Enako velja za Vujačiča... Zamere gor ali dol. Zdovc je sestavil ekipo, ki je bila hudičevo dobra, nihče pa ne more vsem igralcem, zaradi njihovih ego-v, ugodit z minutažo in vlogo v ekipi.

Zakaj pa vsi skos forsirajo Lakovica?
bonk.gif
. Prej vrjamem Vujacicu in Udrihu, kokr pa ostalim.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
ja če se bo res odzvalo 4000 osnovnošolce, recimo polovica = 2000 + ene 3000 folka, upajmo na 5000 vsaj.

Rabijo podporo.

Je bilo kar polno, rekel bi da 70% spodnjega kroga (zgoraj so bili tudi eni, ampak redki). Otrocad tam ni bila zaradi tekme, ampak zaradi kokic in sladkorne pene
bonk.gif
V bistvu so cakali samo na odhod ... Tisti, ki je potalal karte, je pa najbrz naredil biznis vikenda, ker so s tistimi 5000 kokicami (2 porciji na forca, plus ena do dve sladkorni peni in neznana kolicina pijace) prinesli noter vec, kot ce bi prodali tistih 150 kart.

Aca Petrovic je tackal po parketu pol tekme, cetrt tekme je pa kaksnega sodnika ucil kako je treba kaj dosoditi; tehnicne itak ni dobil (zakaj le
bonk.gif
Proti koncu tekme mu je med njegovim bivakiranjem na parketu uspelo celo Ozbolta dovolj ovirati ("spotakniti" ni prav dalec od resnice), da je zjebal napad, seveda brez posledic.

Nad sojenjem sem bil resno razocaran, vazno je pa da je zmaga, ker je se malo kol do konca in zdaj v boju za F4 res steje vsaka. Aja pa ob bedni igri v 3. cetrtini (od kje je ze to poznano ?
rolleyes-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Ja mularija jih je potem prodajala pred dvorano lol, kolegu en mulc "a kupite karte za 3€".....jebe se mulariji za to, važn, da majo PS3 doma in MCDONALDS...kam smo prišli?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
grin1.gif

A so njihovi starsi pa kaj boljsi?
smile-1.gif
Na sportne dogodke se hodi, ce je le renomiran nasprotnik.. drugace je brezveze..

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Starsi so vsaj normalno gledali tekmo. Mularija je pocela vse drugo, le tekme ni gledala.

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.531
267
83
Glede na to, da sem bil v soboto prvič v stožicah (pač bolj iz firbca do dvorane, karta 6€), me zanima, ali je vedno tako slaba akustičnost prostora, oz vedno tako dober odmev komentatorja, da se ga ne zastopi popolnoma nič?
bonk.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
samo zgoraj je zanič. Spodaj se čist spodobno sliši

No to ti lahko zanikam. Na dvoboju Zavca sem sedel praktično na sredini igrišča in ti lahko povem, da nisem slišal Zavčeve znamenite izjave
wink-1.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
jaz sem bil samo na basketu zgoraj in spodaj in se spodaj precej bolje sliši
Zgoraj je pa žalost, res

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
samo zgoraj je zanič. Spodaj se čist spodobno sliši

No to ti lahko zanikam. Na dvoboju Zavca sem sedel praktično na sredini igrišča in ti lahko povem, da nisem slišal Zavčeve znamenite izjave
wink-1.gif

Saj najbrz ni misljeno, da bi ropotalo igralcem (na parketu) po glavi
wink-1.gif
V spodnjem delu (pod VIP lozami, predvsem na montaznem delu tribun), se slisi kar normalno, ce ne bi bilo bebcev s trobljami, sploh ne bi bilo tezav. Na fiksnem delu tribun spodaj se slisi slabse. Nad VIP lozami se slisi se bolj cudno.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:

Rabijo podporo.

Je bilo kar polno, rekel bi da 70% spodnjega kroga (zgoraj so bili tudi eni, ampak redki). Otrocad tam ni bila zaradi tekme, ampak zaradi kokic in sladkorne pene
bonk.gif
V bistvu so cakali samo na odhod ... Tisti, ki je potalal karte, je pa najbrz naredil biznis vikenda, ker so s tistimi 5000 kokicami (2 porciji na forca, plus ena do dve sladkorni peni in neznana kolicina pijace) prinesli noter vec, kot ce bi prodali tistih 150 kart.

Aca Petrovic je tackal po parketu pol tekme, cetrt tekme je pa kaksnega sodnika ucil kako je treba kaj dosoditi; tehnicne itak ni dobil (zakaj le
bonk.gif
Proti koncu tekme mu je med njegovim bivakiranjem na parketu uspelo celo Ozbolta dovolj ovirati ("spotakniti" ni prav dalec od resnice), da je zjebal napad, seveda brez posledic.

Nad sojenjem sem bil resno razocaran, vazno je pa da je zmaga, ker je se malo kol do konca in zdaj v boju za F4 res steje vsaka. Aja pa ob bedni igri v 3. cetrtini (od kje je ze to poznano ?
rolleyes-1.gif
Ta je pa lovska! A misliš, da je karte potalal tisti, ki prodaja kokice in sladkorno peno!?
13.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Dosti folka ne bo šlo sm upazu. Ampak to gre bolj za instant navijače, ki tko ne vejo zakaj so tm, važn samo, da so dubl pakete.

Nazadnje urejeno: