Tudi če so sodniki sodili na trenutke nesposobno (Ožboltova osebna napaka pri metu za 3 točke, Perry-eva nešportna, Šermadinijeva 5 osebna,nesojena nešportna nad Ožboltom,...), si je Olimpija čisto sama kriva za poraz.
Se strinjam, da čeprav je Ilievski totalno izven forme, dostojne zamenjave zanj na žalost nimamo. Špan se trudi in me je pozitivno presenetil, vendar ne more se pričakovati, da bo kar naenkrat vodil napad, če drugače sploh ne igra. Salin včasih zelo pozitivno preseneti, večkrat pa pokaže, kako neizkušen je še in da boljše igra, ko je na parketu z Ilievski, ki je roko na srce leader ekipe, da ga usmerja. Perry ni vreden pol pokjenega piskra. Res je, da je igral zelo malo skozi sezono, vendar pripeljan je bil kot velika okrepitev in izkušen igralec kot je on bi se moral ob taki priložnosti izkazati (ne pa da ga Špan uči kako se organizira napad). Ožbolt je enako izven forme kot Ilievski vendar tudi zanj zamenjave ni. Tukaj se lahko Olimpiji kolca, da niso podpisali vsaj do konca sezone z Vrkičem, ki bi razbremenil Ožbolta in bi verjetno zaradi tega tudi Sašo igral bolje (poleg tega bi lahko imeli včeraj še eno kombinacijo na igrišču (Ožbolt na PG, Vrkič na SG)). Druga napaka, ki so jo storili je bila (seveda če je res), da niso podpisali z Samom Udrihom in odpustili Perryja (se pa tu seveda ne ve, kakšne so zadaj pogodbe in odškodnine).
Jaz sem na žalost zmerni pesimist, kar se nadaljevanja sezone tiče. V kolikor bosta tako Ožbolt in Ilievski OK (pa čeprav nam popijeta ogromno živcev, z 1/8 meti ali zabijanjem pod koš in nato podaja direktno nasprotnemu igralcu), se mi zdi da bodo še zmagali proti Lottomatici in se borili ostali dve tekmi, v NLB ligi pa prišli na FF, kjer pa je tako odvisno veliko od dnevne forme.
Na visokih položajih smo na boljšem. Šermadini igra vedno boljše, upajmo da se je Brančurnik (korošci bodo vedeli) Pinkney prebudil, Markota bi lahko dajal malo več točk, vendar nas rešuje z skokom, Jagoda pa zadeva ko je potrebno (čeprav zelo rad dela nešportne osebne). Gregory je pa tako najboljši trenutno, čeprav se mu vidi, da ko ostalim ne gre začne posiljevati akcije in gre veliko mimo.