Union Olimpija 2009/10

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Folk so spodili iz stopnic. Mi je šlo prejšni teden fum na k. k je folk tam stal pol sem moral pa težit, da sem sploh kaj videl.

Sicer je bila pa tekma bol ena žalost. Doma niso sestavili tudi ene kontre kljub dobljenem skoku. Na koncu so pa skoraj zgubili na način kot so prej zmagovali. Skoraj bi v 3 minutah šlo 8 pik papa. In to na kakšne napake. Izvajanje avta (3 krat), dosežene točke preko postavljene obrambe v parih sekundah. Sem samo gledal.
Mi je bilo pa zelo všeč, da sta zelo dobro odigrala Perry in Salin. Tako Ožboltu in Ilijevskemu ni treba visteti na parketu.
Najbolj me je presenetil Perry s prodori. Prebijal je prvo linijo obrambe ko se je spomnil. Samo potem centrov in kril ni bilo nikjer za asistenco. To bodo morali še malo natrenirati.

Vzdušje pa ni bilo isto kot proti Panatinaikosu. Tam je bilo res polno in glasno. Upam, da nekaterim te zmage niso samoumevne.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ilijevskemu ni bilo treba bit, ker je dobil na začetku druge četrtine 3. osebno, potem pa tudi hitro 4. osebno v drugem polcajtu

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
No Ilijevskega bolj da ni bilo na parketu. Je takrat ko je ekipo vodil Perry šlo boljš. Ampak zakaj ga je Zdovc menjal na koncu ve samo on. In na koncu smo videli kako nekdo fila svoj ego s prostimi meti namesto, da bi podal. Hvala bogu, da je zadel, drugače bi dvorana znorela.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
no po tv je zgledalo, da hvala bogu, da je imel ilievski žogo, ker so itak sekali napade s favli, ožbolt je falil, pinkney je falil, vsaj vlatko je zadel

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Iz tribune kjer sem sedel je bilo videti, da je imel prostega igralca na sredini igrišča in bi lahko podal a je čakal na prekršek.
Nekateri tam okoli mene so trdili, da sta bilo prosta celo dva igralca. Moram videti kako je to zgledalo po TV.
Bolj me moti, da je sploh prišlo do situacije iz +8 na +2 in njihov napad.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
pa saj v bistvu če je bil odprt giorgi al pa pinkney potem je verjetno boljše da drži žogo...

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Sem pogledal posnetek na Youtubu in odprt je bil Jagodnik. Žal pa se vidi le del igrišča na posnetku. Podaja proti Jagodniku in preden bi španci prišli do njega bi šle še tisti dve sekundi.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Kaj bi smjs rad povedal? Ocitno niso mel lih top shit dneva, pa so mel sreco in zmagal. Da si pa neki ego fila pa take...ja kr neki no.
bonk.gif

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Rad bi povedal, da je bila končnica tekma odigrana zelo slabo. Če bi tako igrali proti Panatinajkosu bi zgubili. Če ne verjameš preberi intervju z Zdovcem v Dnevniku kjer priznava, da je bilo slabo odigrano.
V seštevku pa šteje zmaga in ta je pod streho. Pa še končno sta rezervna beka pokazalo zobe.
Kdaj začnejo karte za drugi del prodajat. Grem definitivno paket vseh tekem kupit.
Pač eni imamo radi basket pa naj bo slab ali dober. Saj sem zadnjih 5 ali 6 let stalni gost v Tivoliju (Stožicah) kljub slabim sezonam.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
je bilo slabo odigrano, samo da je bilo pa to ne vem kaka neumnost, da ilievski ni riskiral in podal žoge čez pol igrišča pa tud ne razumem...

sem zdaj videl po popu, odkrit je bil ožbolt na eni in jagoda na drugi strani, ampak tudi 2 španca sta bila relativno blizu in take dolge podaje se hitro prestrežejo

če je faul na njemu, 2 sekundi do konca, 1 zadane, drugega bi lahko namerno zgrešil, ko španci ne morejo nič več, če zadane oba, je zmaga zagotovljena...

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Glej zmaga je doma in to je glavno. Je pa Ilijevski igral slabše kot prejšne tekme. Pa s tem ne mislim samo zadnje podaje ampak celo tekmo. Prejšne tekme pa mislim, da je bil glavni pri Olimpije. Sej je zelo lepo vidlo kako je igra vsakič padla, ko je bil zamenjan. Upam, da mi na naslednji tekmi da kontro tako kot mi jo je dal Perry na tej. Bom napisal!

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
Mejduš, pa je šla tekma za brezveze..... Ob čudnem sodniškem kriteriju na začetku 4/4 in zelo agresivni igri turkov so naši naredili par generalnih napak. Na koncu so pa še zadevali trojke kot po tekočem traku.

Ne vem pa zakaj ni Zdovc zahteval osebnih napak na koncu zadnje minute in probal na drugi strani s trojkami?

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Na teletekstu pise, da je komisija veckrat pogledala posnetke grobega prekrska Mika Batista nad Ozboltom in se je odlocila za kazen. Dobila jo bo sodniska trojka.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik DoR pravi:
Lahko bi se zgledovali po EBEL komisiji...

Glede na Hebarjev prekršek, bi moral Batiste dobiti 5 let prepovedi nastopanja v evroligi...
evil.gif