Umrl Michael Jackson

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Ni on pobledel zaradi vitiliga?

To s otroci, spoznan je bil za nedolžnega, pa kakorkoli, je ali ni bil kriv, to je bil njegov konec.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Uradno bi naj bil bolan, nekateri pa so namigovali, da je namerno nekaj šaral s kožo, ker je želel postati belec.

Tole s otroci pa..če je poknil enega 17 letnika, ki je itak sam hotel, ni ne vem kak zločin, od malega familija pa še vsi okoli, verjetno zaradi tega sedaj brezbrižno živijo, je naredil več dobrega, kot slabega, ČE JE.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
bo vsaj seda imel mir, ki ga kot vedno oblegana zvezda ni nikoli imel.
R.I.P.
roza.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Lahko je bilo oboje, lahko koža posvetli v celoti ali pa samo deloma, valda nebo okoli hodil lisast kot ena krava in se je do konca posvetlil da je vse skupaj vsaj nekako izgledalo. Lahko pa da je res pobelel izključno zaradi bolezni. Pravilo se je pa o njem itak marsikaj, v bistvu pa je o njem sorazmerno malo znanega.

Gledam MTV, pa v zadnji 3 urah vsaj 2,5 ure samo Jacko....... mama mia, kaka glasba
cheer.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
at all ...

dejansko je imel bolezen kože, vitiligo, s katero je izgubljal pigment. babica moje drage ima blago obliko te bolezni in ima področja popolnoma bele kože, kot Jacko, in ko so ji postavili diagnozo, so ji povedali, da ima to bolezen tudi Jacko, ampak v veliko večji in težji obliki.

kar se tiče pa pedofilije - nikoli ne bomo vedeli, kaj je res in kaj ne, vem pa samo to, da je z vsem, kar je kdajkoli naredil (dokazano), naredil veliko za človeštvo in Zemljo.

noben se ne vpraša, zakaj je bankrotiral? moja prva misel je bila - ne razsipno življenje, ker imeti velikooo hišo in nešteto lepotnih operacij, to je pljunek v morje, oz. njegovo premoženje, moja prva misel je bila, da je veliko svojih miljonov namenil revnim in za pomoč drugim v stiski. ampak - tudi tega ne bomo vedeli zagotovo.

kar vemo zagotovo - bil je en največjih glasbenih in plesnih umetnikov (pa verjetno še kaj) našega časa. pika. tega mu ne more vzeti nihče. ne tisti, ki so ga obtožili pedofilije, ne tisti, ki so ga obmetavali z negativizmom.

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113
Z denarjem ravno ni znal, glede na to, da je samo Thrillerja prodal čez 100 milijonov...verjetno jek dosti denarja šlo za pedofilske tožbe proti njemu...kakorkoli, po vseh teh narkozah se mora nekje poznat.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
....ksz

Tudi sam sem ga še hotel , kdaj v živo videt, pa nažalost nisem imel te prilike...
crazy1.gif

Jaz sem kot mulc bil čist fertik na njega......še zaj mam njegove majčke....... pa še rdečo jakno mam.....ni točno taka kot je on mel..je pa podobna, pa cd-je....muzika je itak ostala legendarna in nebo umrla z njim.........komadi grejo fajn v uho pa so fajn za plesat.....

Nevem kaj še naj rečem......kr kurjo kožo mam .....

Pa marsikaj se je okol govorilo o njem itd......jaz vem da je nardil več dobrega ko zla....."rumenim" pa tak ni nič za verjet....

Vglavno ....majki je bil št.......pol pa dolgo dolgo nič pa pol vsi ostali.........njegovega časa mislim, da je kako leto al pa dve bil najbogatejši človek na svetu.......kdo je že tlko uspel z muziko zaslužit.....

Dosti nakldanja.....

R.I.P.
roza.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.442
2.393
113
Pomurje
off:Kaj smo ljudje ali kaj.

Tip je onegavil otroke, tukaj pa skoraj samo hvalospevi.

Dvoličneži.

on:Kot glazbeniku pa kapo dol. Zmeraj sem rad poslušal njegove komade, vse do zadev okrog pedofelije.

Kjer je ogenj je dim.

Lp

edit: zatipkal sem se

Nazadnje urejeno:

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:

Dvoličneži.

on:Kot glazbeniku pa kapo dol. Zmeraj sem rad poslušal njegove komade, vse do zadev okrog pedofelije.

Kjer je ogenj je dim.

Lp

Ti pa tak naiven, da verjameš rumenim........verjamem, da ti je 24 kot biblija....

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
A ni bil on pedofil?

Ne, taki z veliko denarja so samo iskreni ljubitelji otrok
10.gif

Vse starše je lepo podmazal z izvensodno poravnavo, pa je odšetal free. Itak je bil njegov lajf ena sama zbrka. Pesmi pa...saj niso slabe, ampak zakaj hudiča je moral vedno nekaj vreščat in se dret vmes?? Pa kao se za jajca grabit, čeprav se je na 100m videlo da je ultra geek z belimi štumfi??

Ma ni ga škoda sploh.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Benady lažje se je poravnat in dat mir. Sploh ker ga nikoli niso kazensko obsodil ampak osebno tko da je lažje dat dnar.

Kukrkol men je bil car kar se plesa in muzke tiče. Thriller sem znal napamet odplesat celega.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.442
2.393
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:

Dvoličneži.

Kjer je ogenj je dim.

Lp

Ti pa tak naiven, da verjameš rumenim........verjamem, da ti je 24 kot biblija....

priden.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
A ni bil on pedofil?

Ne, taki z veliko denarja so samo iskreni ljubitelji otrok
10.gif

Vse starše je lepo podmazal z izvensodno poravnavo, pa je odšetal free. Itak je bil njegov lajf ena sama zbrka. Pesmi pa...saj niso slabe, ampak zakaj hudiča je moral vedno nekaj vreščat in se dret vmes?? Pa kao se za jajca grabit, čeprav se je na 100m videlo da je ultra geek z belimi štumfi??

Ma ni ga škoda sploh.

bonk.gif

Postavi se v kožo starša. Sumiš, da tvojega otroka onegavi pedofil. Kaj boš naredil? Boš šel na policijo prijavit, ali boš šel do pedofila in mu grozil, naj ti plača, sicer ga boš tožil?

Dejstvo je, da MJ ni bil nikoli kazensko preganjan zaradi pedofilije ali česa podobnega. Neki lešinarji so mu privat težili in on je raje plačal, da so nehali težit, to je vse.

matt

yeeeehaaaaw
20. jul 2007
866
0
16
Sicer me boli k.... za vso pop sceno. Še bolj na k... pa mi gre vse pogostejši napis na Youtubu :" This video is not available in your country due to copyright restrictions. " Zimbabve!

Skrajni cajt, da si zgolj za surfanje nabavim neki kokr http://www.strongvpn.com/ . Ima kdo izkušnje s tem?

LPM

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
tole po moje pove vse o tem, kakšen človek je bil:

Heal The World - Michael Jackson

mimogrede - naredil je tudi Heal The World World Tour, ki je obsegal 69 koncertov. izkupiček od kart je podaril raznim dobrodelnim institucijam, ustanovil je sklad Heal The World. 21 milijonov $, ki jih je dobil za pravice prenosa koncerta iz Romunije (HBO je plačala), je šlo direktno v ta sklad.

za moje pojme, je bila foušarija kriva, da je on "pedofil". nekdo je videl priložnost in jo pograbil ... kot je nekdo napisal - te družine danes lahko zaradi tega brezbrižno živijo ...

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Več dejstev govori njemu v škodo....ni znal vzpostaviti običajnega odnosa do žensk....najraje se je družil z mladoletniki z še neizraženemi sekundarnimi spolnimi znaki...baje je tudi njega samega oče v otroštvu zlorabljal....zdaj kaj je pa res in kaj ni itak nikoli ne bomo izvedeli.

Kot sem že enkrat povedal, Thriller je bil OK, potem je šlo pa samo še navzdol. Bad in to... Še najbolj všeč so mi predelave Weird Al Jankovica
evil.gif
.)