I
Izbrisan uporabnik #488
Ja pa saj za to je forum, da poveš svoje. Eni pa ste res pravi. Piše se lahko samo o vam dopustnih ideoloških zadevah.
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Sprašujem se, kaj jemlje tisti, ki je tole priznanje podelil... V Evropi je takrat bilo vsaj nekaj bistveno boljših ministrov za finance. Sicer pa v tistem obdobju bi še jaz lahko bil finančni minister.Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Mi pa zadošča, da je dobil priznanje kot najboljši finančni minister v EU itd...
Kakorkoli, pri tistem priznanju je najverjetneje "bilo nekaj v luftu"...
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Cenim Bajuka kot človeka! Ne morem soditi njegovega dela, saj nisem ekonomist in o tem nimam pojma. Mi pa zadošča, da je dobil priznanje kot najboljši finančni minister v EU itd... Všeč mi je bila njegova umirjenost in verjamem da je bil človek res pošten. Ne vem kdo mu lahko kaj očita glede njegove kariere in njegovih dosežkov, pa če zadnjih 10 let v SLO odštejemo!? Zame je bil Bajuk ljudina. Prav tako Jože Pučnik!
Tako kot si danes prvič slišal za nagrado vključno še z nekaterimi tukaj, si prvič slišal tudi za eminentno revijo, ki je podelila nagrado.![]()
To je tako resno kot kakšne nemške avtomoto revije, kjer je vedno avto leta nemška znamka vključno s proizvajalcem gum in podobno.
Bi bilo zanimivo videti kdo je "glasoval" za Bajuka iz "Slovaške" ipd.. kdo je bil urednik, šef revije.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
a ni bil..podobnik na čelu telekoma takrat?
a niso nejgove v palomi
Da pri 50-tih ne znaš govorit jezika svoje domovine?Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Kaj pomeni beseda domoljub?
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Se pravi da tist kater ni iz foha ne mora razmišljati s svojo glavo? Sedaj ga že serješ, kar poglej kam so nas pripeljali vsi sposobneži iz FDV,EF, PF...tist kater ni iz foha zna preživeti, tile loleki pa samo klobasajo in nihče ni rekel da je bil Bajuk brez napak.
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Zanimivo, da vedno največji papki ocenjujejo delo in sposobnosti človeka, ki je bil gospod za vse današnje politike in kvaz managerje! Razni šlosarji, tišlarji in ostali bagra fizikalna ocenjuje delo ekonomista. Ni za đabe dobil priznanje... Mislim, da človekovo delo lahko ocenjuje samo človek iz istega foha, pa še ta mora pred tem tudi kaj pokazati.... BEDA!!!