Po mojih izkušnjah so Boschevi brisalci zanič....problem je ravno v tem da po zelo kratekm času začnejopuščati za sabo sledi.
Precej bolje se obnesejo Champion...le da ti pa pozimi škripljejo
, Valeo tudi niso salbi, samo v povprečjumanj zdržijo.
POtemp a izberi kar ti je ljubo
.
Ko sem jaz šel enkrat iskat orginal aerotwin brisalce na pooblaščen servis (častila zavarovalnica) je bilo zanimivo, da na najih ni bilo znaka proizvajalca...zgolj pisalo je 'Made in Belgium'.
Jepa nekaj...z brisalci je treba bit dokaj 'nežen' če hočeš da ti dolgo in kvalitetno brišejo...ko pereš avto je treba prav tako prek gumic potegnit krpo, kakih zapečenih mušic ni ravno najbolje brisat z njimi..itak jih ne odstranijo, kvečjemu 'zarežeš' v gumico, kar ima posledico puščanje ris...da ne giovorim o temepraturah pod nulo...in čiščenju zaledenele šipe z brisalci.
Za čiščenje šipe (umazanija, muhe) priporočam gumast brisalec (s katerim strašijo študentje poleti po pumpah)..na eni strani guma, na drugi pena....na Petrolu stane celih 2,10 EUR...pa si vazmeš vsake toliko minuto časa in odstraniš svinjarijo s (cele) šipe. Pa še pri pranju avta ga uporabiš...ko opreš avto, pobrišeš šipe z njim - jih ni potrebno brisat, pa šekončen efekt je boljši (no ja..jazz njim čistim tudišipe na notranji strani).