Ukraden Clio

MoDeR

Pripravnik
9. jun 2009
50
0
6
Ljubljana
Pozdravljeni,

upam, da sm v pravi kotiček zapisal temo. Ker sem že videl moč interneta v akciji, tudi ko smo iskali ukradene avtomobile po Sloveniji, se obračam na vas Alterjevci.

Danes ponoči (7.6 na 8.6) so iz parkirišča na Vidmu (Občina Dol pri Ljubljani) ukradli črnega cliota z registrsko številko KP K4 - 460. Avto je tale na sliki in je vožen s feltnami kot so na slikci v kvadratku desno spodaj. Avto je letnik 2002, diesel (dci - od črk je samo i moder) in dvomim, da bi ga ukradl zarad prodaje naprej, kvečjemu zaradi kakšnih delov ali pa se je mularija mal zapeljala kam okol. Če kdo avto slučajno vidi naj me prosim obvesti na PM ali pa pokliče 113. Lahko me kontaktirate četudi se vam samo dozdeva, da ste ga vidl ampak niste zihr.

Hvala vam.

avto.jpg

Nazadnje urejeno:

MoDeR

Pripravnik
9. jun 2009
50
0
6
Ljubljana
Pozdravljeni.

Softi: Eh škoda bi bilo za kogarkoli od nas, da bi zarad takšnih bedakov odsedeli del življenja, četudi bi si ti tatovi zaslužil bit ob kakšen del telesa. Sm bil pa krepko presenečen, da sploh še kradejo take avtomobile.

Guardy: Tudi sam sem takega mnenja ja, samo sej veš kaj pravijo, upanje umre zadnje, še posebej v takem primeru. kjer ti je avto sredstvo za dosego cilja, ne pa sredstvo za preseravanje...

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.012
6.193
113
Ðizus...

Pa danes kdo to še krade? Kaj si imel 500 eur na armaturki nastavljene? Ajde razumem da sfiznejo Audija, BMW pa še kakega novega Pasata za Bosno, ampak Cliota
bonk.gif

Pismo, jaz svoje Astre (05) pred bajto niti ne zaklepam več, ker sem prepičan da teh jajc noben ne krade. Zdaj pa vidim da bom moral spet škljocat ko grem spat.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
In zakaj naj ne bi kradli "starih jajc"?

Aribagi, sedeži, luči, itd...

Kar lepe € se da pokasirat s prodajo tega.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zato, ker ga za 2k kupis.

če bi bila kazen ustrezna..recimo metek v čelo s strani države, po črki zakona..bi se te..predrzne nesmiselne tatvine nehale.

poglejva matematiko

iz tega cliota bo anrel 5k robe
kupil bi ga za 2k mogoče..še to ej vleiko

koliko je tvegal. 5 ali 2.

primc81

Zelenc'
8. jun 2011
10
0
1
...stvar je dokaj enostavna...

kupiš cliota, ki je imel totalko za 500€.... ukradeš še enega cliota za dele(zastonj) - zrihtaš razbiti avto in ga prodaš za polno ceno....

čisti profit....

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.963
113
pri taščici
banda v dolu, malo višje po ihanu se vrstijo kraje po hišah skoraj dnevno (pri belem dnevu, oziroma cele noči operirajo).
glede vrednosti pa verjemi da bodo nekaj za njega dobi.
se strinjam: po vsej verjetnosti je že v kosih, je baje kar nekaj bande ki se ukvarja s temi zadevami. A niso celo tam "pri zalokarju" pod hribom dobili nekoč zažgane školjke.
Ko so meni vlomili v flat in odnesli barve za lase, neke povprečne uporabljane parfume, sokove (pivo in žganje so pustili) tehnično robo pustili iz pooblaščenih kartic jim ni uspelo dvignit denarja kljub temu da so bili pini zraven (več pinov, očitno niso znali skupaj zložit), se res vprašam kdaj bodo začeli krasst kruh.

primc81

Zelenc'
8. jun 2011
10
0
1
...ko so ga meni lani v LJ ukradli - skoraj enak avto - sem šel najprej malce s kolesom naokoli... ker ga za par dni baje prvo samo preparkirajo na kakšno večje parkirišče v kakšni soseski.... sicer pa bo šel skoraj sigurno za dele...oz. se zgodi, da kr cel sprednji del privarijo na drug avto, ki je imel totalko...

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.012
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zato, ker ga za 2k kupis.

če bi bila kazen ustrezna..recimo metek v čelo s strani države, po črki zakona..bi se te..predrzne nesmiselne tatvine nehale.

poglejva matematiko

iz tega cliota bo anrel 5k robe
kupil bi ga za 2k mogoče..še to ej vleiko

koliko je tvegal. 5 ali 2.

Imajo v Iranu smrtno kazen za droge..Nekak ni efekta kot bi po tvojem moral biti.

Dokler bo povpraševanje za dele, do takrat bodo take kraje.

Isto sranje je z bakrom oz. "zbiralci barvnih kovin"...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik primc81 pravi:
...stvar je dokaj enostavna...

kupiš cliota, ki je imel totalko za 500€.... ukradeš še enega cliota za dele(zastonj) - zrihtaš razbiti avto in ga prodaš za polno ceno....

čisti profit....

Recimo. Bol vrjetno je, da se je recimo nekomu avto vžgal, ga je potopil ali podobna scena z nezavarovanim vozilom, cukneš tega,
par posegov pri šasiji, in se lepo furaš s tem in svojimi papirji. Recimo je že v uporabi v kakem malo odročnem kraju.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.136
113
klik za tiste ki se jim ne ljubi pregledovat vseh cen na avto.net (so polno zaposleni z delom za 650EUR/mesečno).