-no, pa da ti še odgovorim. In to ma enak način, kot odgovarjaš ti.
-Sem ti v enem prejšnjih postov napisal da vem komu si repliciral!!
-Zelenkotovi videi so videni že ničkolikokrat in na osnovi takšnih stvari in seveda tudi drugih informacij človek dobi svoje mnenje. In če je mnenje drugačno se ne rabi ponavljat neke stvari oz. na pasmater trditi nekaj čemu ni prav tako. Potem pa eni nčejo razumeti al pa pač ne razumejo.
-Jaz tebe nisem napadel (a ti razumeš pod nestrinjanje napad??), ampak sem ti napisal da se pač ne strinjam za to in zato!! In glede na to, da kar se je dogajalo eno uro, par ur, en dan, nekaj dni pred temi odnašanji stvari je neprimerno večje grozodejstvo kakor da so odnašali stvari iz napol podrtih stavb. Po vsem, kar se je dogajalo je to še najmanj. Še enkrat ti napišem, da bi marsikdo stvari jim sam nalagal, samo da bi ga pustili živeti. Drugače bi gledaal na tvoj post, če bi pisal o mirnodobski situaciji. V Bosanski moriji, je pa en televizor, radiji, in kaj jest vem kaj še in še to v razbitih stavbah še najmanj kar se je dogajalo. Se strinjaš??
-Napisal si, kakšni so te lopovčki.... jaz pa sem te popravil kakor te še zmeraj popravljam, (še enkrat)da se pri vsem tem, še najmanj pomembni. Sej veš, da se eni še zdaj niso vrnili na svoje domove. Pa ne zaradi tega ker so jim tv-je odnesli.
-Kje si mi razložil primerjavo z Lindbergom ?????
-Glej...sprašuješ o tem če se bil kje južno od SLO v času vojne. Ne nisem bil in tudi napisal nisem nikoli da sem južno bil. Sem pa marsikej videl, doživel, naredil. Kaj vse, tebi ne bom razlagal, kakor tudi ne na aterju. So stvari, ki so se dogajale, so bile informacije, dezinformavije, propaganda, lažna propaganda...itd.... uspele zvijače, neuspele zvijače, mrtvi, živi...itd. Smo pa TAKRAT spremljali stavi in stvari so se marsikdaj izkazale čez čas za netočne, ampak sedaj po 20 letih nekdo neko dezinformacijo širi kot dogodek, ki se je zgodil. Pa čeprav ni bilo tako. Tudi jaz sem marsikej zvedel tukaj, pa nisem vedel ampak se stvari "poklapajo"tako da je tudi kje resnica in ne "napadam" nikogar da to pač ni res. Razumeš??
-In to, ko napišem, da "če niste bili zraven, ne pametujte" ne pomeni to, da bi moral biti pri vsakem sranju z nosom. Kar je nemogoče. Tudi sam nisem bil na vseh sranjih v Slo, amkak vem kako so se takrat stvari odvijale (tudi južno od nas)....in to vem zato, ker sem to doživel.Doživel čas, ko se je to dogajalo v krajih, kjer smo bili večkrat prej.. Na q..c mi gre, ko nekateri pišete stvari, ki jih ne more vedeti niti tisti, ki je bil 10m zraven. Ti za primerjavo dam vedeti samo tole, ne vem kam so padale neke mine, pa sem bil zelo blizu. To pa zato, ker sem nos tiščal med (softičeve) krte. Danes vem, ampak približno.... vsi drugi, ki jih pa ni bilo zraven, vedo pa čisto točno. In na q..c mi gre, ko danes mularija razlaga, kje so bile enote TO in policije v tem in tem času in kraju, jaz pa zraven pa ne vem da sem bil tam, oz bili čisto drugje. Zdaj veš, kaj sem mislil s tem???
- Razpravljat se mi ne da.... izmišljevat pa tudei ne, kar se nikol nisem.
-Tako...upam da sem ti vse odgovoril in da si razumel.... (al boš pa zaradi nestrinjanja uporabil "na kateri drogi si"