Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne da se mi..
...še dost dolgo se ti je dalo.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne da se mi..
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
pa kaj se peniš..te slike smo že videli..na njej sta en droger in klošar iz srbije..kot sem že rekel- to je bil spopad "ološa, gnilega folka" najebali so pa nedolžni in pametni ljudje, ki se niso hoteli mešat v to sranje, vodeno tako iz Beograda, Sarajeva itd..saj so že skoraj vsi ti vojni klovni v haagu ali pa so pocrkali..to so bili stari prdci, kot bi rekel uni armenc, ki se ima za prav pametnega pri nas![]()
Citat:
Uporabnik softi pravi:
jaz večji bedarij nisem se slisal..in ti seb evrjames..ne, ti ves..ti si bil povsod.
A si ti na kaki drogi?Citat:
Uporabnik lanos pravi:
a bi kr žalil??? NIKJER NISI NAPISAL, DA KLAVCI NISO VREDU!! Kaj ti naj še kažem??? Tvoj post ne da ni jasen, ampak je neumen. Spotakno si se v stvar, kjer je nekdo pregnani, poklani, ubiti familiji odnesu televizor. Zelo pomembno....ja.... ....večino teh, bi jim ga sami dali, le če bi jih pustili živeti!!!!
Kaj ima veze zdaj če je Lindberg preletel atlantski ocean ??????????????????????????????????????????????????????????
sem kje kaj pametoval o njem??? Bedarija na kubik je , če nekdo trdi o stvareh, kjer ni bil zraven. Vse ostalo so samo mnejna!!!!!!!!!
Vem komu si repliciral. In?? Zeleni prepišuje iz interneta, mnenja so mu pa neumnosti. Če vidiš hišo porušeno je dejstvo da jo je nekdo porušil, tukaj so pa že razlogi navedeni, motiv, kakšne gate je nosil storilec...bla bla bla...
Še dobro, da je nekomu forum zajebancija.....
Citat:
Še večja neumnost je ta, da so so tisti, ki so nosili televizorje edini slabi ljudje po tvoje. Morilci , klavci, posiljevalci očitno niso pomembni. In da je" vse ostalo je patetičen poskus opravičevanja barbarstva"