Ujeli tudi Hadžiæa!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
torej vi niste ropali, ampak ste zasedali tuje privatno lastništvo..tko k hrvati po istri in drugih nevojnih področjih.

a pa danes praznite ali ne? ker hrvati vračajo, pa še leeepe odškodnine plačujejo

Da, softi... pogruntal si vse. 40.000 beguncev in 1000 mrtvih civilistvo smo zrtovovali da bi po stirih letih nekomu prevzeli k. garaze
stupid-1.gif
Poleg tega da se tam ni slo zaradi min/trupel/itd, itd

So ti strici se kako pametno zaupali?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
torej vi niste ropali, ampak ste zasedali tuje privatno lastništvo..tko k hrvati po istri in drugih nevojnih področjih.

a pa danes praznite ali ne? ker hrvati vračajo, pa še leeepe odškodnine plačujejo

Da, softi... pogruntal si vse. 40.000 beguncev in 1000 mrtvih civilistvo smo zrtovovali da bi po stirih letih nekomu prevzeli k. garaze
stupid-1.gif
Poleg tega da se tam ni slo zaradi min/trupel/itd, itd

So ti strici se kako pametno zaupali?

torej če je tvoje požgano, greš v sosedovo.

zdej ej jasno zakaj ste v kameni dobi. socializem je prmeila oblika vaše dobrodušnosti.

a k ti žena ne da, jebeš pa hči..al taščo?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Ne softi.... Ce tebi sosed pobije pol druzine, izrope in pozge vse imetje bos ti vse ,kar je ostalo njegovega (bore malo btw) skrbno cuval.
Tvoja hisa je v rusevinah, ti bos pa spal pod nebom pred sosedovo (neposkodovano) hiso
priden.gif
Softi

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Sejkovaca2008_300asdx206.jpg

To je IC Sejkovaca v SM, se danes je polna trupel iz vojnih casov (poleg tega da je precej trupel se pogresanih). Pa upostevaj da tam vojske/mudzahedinov/vojne sploh ni bilo potem pa razmisli ce koga briga kdo je komu vzel garazo v neki vukohebini.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
velika hladilnica..a to so rjavi od zemlje, al presušeni

mene so starši učili, d aka rni moje ne vzamem. tko da..verjetno s ene bi anselil v hišo soseda..bi me skoz preganja misle kje vse jo je žgall

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
velika hladilnica..a to so rjavi od zemlje, al presušeni

mene so starši učili, d aka rni moje ne vzamem. tko da..verjetno s ene bi anselil v hišo soseda..bi me skoz preganja misle kje vse jo je žgall

To so ostanki obleke softi ,ki se uporablja kot pomoc pri identifikaciji. Malce uporabi zadevo med usesi (pa ne mislim na nos). Po 20 letih od telesa ostanejo samo bele kosti ampak te slike niso za forum. Lahko pa uporabis Google.

V 99% primerov si vzel svoje nazaj btw... bi se cudil kaj vse so nekateri nakradli
crazy1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
aha..razumem..prišli so arkanovci in srbi iz srbije..kradli, ropali..in potem to pustili v sosednji srbski vasi..potem so pobegnili in tvoji so pač pobrlai nazaj svoje premičnine..neprimeičnine pa za vojno odškodnino.

res bedna vojska..da nakrade in odvleče smao 20 do 200km stran.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
aha..razumem..prišli so arkanovci in srbi iz srbije..kradli, ropali..in potem to pustili v sosednji srbski vasi..potem so pobegnili in tvoji so pač pobrlai nazaj svoje premičnine..neprimeičnine pa za vojno odškodnino.

res bedna vojska..da nakrade in odvleče smao 20 do 200km stran.

Vazno je da so vse izropali, kje so ali niso pustili je cisto vseeno.... premicnine so itak vse odnesli, nepremicnine (pa vsaj) pa vsaj poskodovali... In v tvojih mozganih pri vsej svinjariji ,ki se je zgodila v tem mestu (tudi genocid btw) je tebi vazno kdo je komu vzel (ne)premicnino
crazy1.gif

Nekaj let preden so "moji" vzeli karkoli komurkoli so bili kot vecinsko prebivalstvo pregnani iz mesta. Cca 1000 civilstov umorjenih, vse imetje uniceno ali pokradeno. Stekas?

KLIK
Ena bolj znanih slik Rona Haviva iz '95 posneta v tistih krajih

To so nasli borci 5. korpusa po osvoboditvi bosanske Krajine. Zagotovo si opazil da so odnesli okna, balkonsko ograjo, itd, itd....Kam naj bi on sel spat?
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne morem verjet..pa vi ste dal tok genocidov cez kot macka zivljenj..1000 muslimanov manj v crni gori je genocid..kaj nam delajo ceste.

btw
kje ste preskocil genocid nad balkanci.

ups 10 genocidov
ta deseti je skupen s strani hrvatov in srbov..vau..kje ste bili med drugo vojno..koga ste klali in kaj ste delali..a to pise kje na googlu.

1924 jih 600 ubijejo v sandzaku..genocid..vi dajete besedi genocid nov pomen..zidje se verjetno obracajo v grobu.

btw
mnogo let prenasate genocid..zakaj se ne..odpoveste tistmeu ka rvam dela tezave

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Ko bi ti vsaj priblizno vedel kaj ta beseda pomeni bi debata imela nek smisel.

Tako je zlocin kvalificiralo tudi najvisje mednarodno sodisce, poleg ostalih. Med drugim je zlocin tako kvalificiral tudi Ratko hebeni Mladic
crazy1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Genocid ni odvisen od stevilke softi, lahko je tudi 10ljudi. Niti ni nujno da je "uspesno" izveden. Preden zacnes lapati po forumih vpises v Google sicer se osmesis. Ce ti ze drugi viri informacij niso znani
crazy1.gif

Glede 92-95 si pred mesecem trdil drugace.... Strici spremenili zgodbo?
priden.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
berem ta tvoj forum..pa to je..komedija.

berem genocid and srbima..kake kretenizmi
berem..cak..http://www.genocid.org/forum/viewthread.php?forum_id=5&thread_id=201 in ja..modlei so emtal otroke v zrak in jih lovil na noze..vmes so se kakega marsovca skaltili.

eh ja

kaj sem trdil pred mesecem..se enkrat..genocid je bil..v srebrenici je nekajkrat vec ubitih kot se navaja. strici nimajo veze

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
berem ta tvoj forum..pa to je..komedija.

berem genocid and srbima..kake kretenizmi
berem..cak..http://www.genocid.org/forum/viewthread.php?forum_id=5&thread_id=201 in ja..modlei so emtal otroke v zrak in jih lovil na noze..vmes so se kakega marsovca skaltili.

eh ja

kaj sem trdil pred mesecem..se enkrat..genocid je bil..v srebrenici je nekajkrat vec ubitih kot se navaja. strici nimajo veze

To se je dogajalo in niti priblizno ni najbolj bolana stvar ,ki se je zgodila. Sploh pa v tem kraju.

Koliko je bilo ubitih je ugotovila komisija. Njihove ugotovitve je potrdilo vec sodisc in vlad. Med drugim tudi komisija "RS" katere organi so izvedli samo dejanje. Nihce razen tebe (tudi Srbi ne) ni trdil da je bilo mrtvih VEC ampak MANJ.