UEFA EURO 2008 - AVSTRIJA / ŠVICA

2x v dveh dneh sem izgubil
jezen.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
grin1.gif

To prvenstvo je čudno ja.
Nizozemci so bili na tekmi z rusi kot,da igrajo s pol moči v podlajšku pa sploh niso igrali
grin1.gif

Rusov včeraj sploh ni bilo za prepoznat po fenomenalni tekmi z nizozemci.
Nemci mi pa delujejo nekam pasivno na vsaki tekmi.Upam,da jih španci premaknejo malo
grin1.gif

factis

Pripravnik
24. jul 2007
118
0
16
Citat:
Uporabnik Vaio pravi:
grin1.gif

To prvenstvo je čudno ja.
Nizozemci so bili na tekmi z rusi kot,da igrajo s pol moči v podlajšku pa sploh niso igrali
grin1.gif

Rusov včeraj sploh ni bilo za prepoznat po fenomenalni tekmi z nizozemci.
Nemci mi pa delujejo nekam pasivno na vsaki tekmi.Upam,da jih španci premaknejo malo
grin1.gif

Za Nizozemce je Udovič najbrž kar prav povedal, da jih je uničila psihološka pripravljenost, ker njihova četrtfinalna igra ni bila senca tiste proti Italiji ali pa proti Franciji. Se pa strinjam s Katancem, da jih je smrt Boulahrouzove hčerke toliko vrgla iz tira, da enostavno ni šlo.
Rusi so pa igrali podobno kot na prvi tekmi proti Špancem, ko niso imeli Aršavina. Ramos in Puyol sta ga odrezala še preden je prišel do žoge, Nizozemci so ga pa puščali, da jim prodira po krilih.
Nemci so pa itak poglavje zase. Poljake in Avstrijce so premagali bolj kot ne po slučaju, Hrvati so jim pokazali, kako se igra, Portugalce so razsuli z enako kontro kot proti Turkom in z dvema prekinitvama, drugih priložnosti pa niso imeli. Klose je dobesedno zanič, Gomes prav tako, Podolski se rešuje z protinapadi in s hitrostjo, Schweini je šele na zadnjih dveh tekmah nekaj pokazal, Ballack jih pa rešuje na sredini. V bistvu so ekipa, ki je najmanj zasluženo v finalu. Še Hrvati bi si bolj zaslužili.

Najbolj poštena bi bila zmaga Špancev.
srce-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Nemci bodo v finalu spet imeli ene 3 smrtne šanse, če bodo spet vse zabili, kot proti Portugalcem in Turkom, bo Španija v težavah.

Res pa je, da je Iker vseeno boljši golman, kot Rustu in Ricardo.In da pride Nemec do Ikerja, mora najprej mimo Ramosa, Puyola,Marchene in Capdevile, nasprotnikovo nevarno igro ponavadi nevtralizira že Senna s pomočniki.

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
bomo videli ....

Španci so veliko energije porabili, da so se pripravili na Ruse in tudi nato med samo igro. V nedeljo jih bo to drago stalo....

Nemci so pa pocarsko prišli do finala, če se ne motim, nobene poškodbe igralcev, tako da so veliko bolj sveži in spočiti.
Na taki tekmi bo to prevagalo, ker bo rezultat, minimalna zmaga za Nemce

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
*eba bo, svetuje mi, naj imam sanjsko ekipo iz polovice nemške reprezentance in španske, ker zaenkrat imam samo špance.
grin1.gif

Sicer pa, Španija seveda.
cheer.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Jaz tudi upam da Španija, itak 50 let spet ne bo osvojila ničesar, pri nemcih je pa tak da praktično vsaka generacija osvoji EP ali SP

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Če boji Nemci prvaki, bojo Rvati hiter razložli vesoljnemu svetu, da so oni prvaki (najbolji), ker so jih pač premagali v skupini.
wink-1.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Die Maschine bo danes po mojem mnenju zmagala, imajo zmagovalno mentaliteto, v sami lepoti igre pa itak nikoli niso blesteli. Kdor špa govori, da so imeli proti Portugalcem srečo, pa je preveč subjektiven oz. nima pojma o nogometu. Za Turke ne rečem...

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Pa kaj je s tabo?
13.gif
Čim nekdo ne poveličuje Rvacke je pa takoj zakompleksan in fauš, al kaj?
Mogu se boš sprijaznat, da ne navijajo vsi za njih (vas).
priden.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Pa kaj je s tabo?
13.gif
Čim nekdo ne poveličuje Rvacke je pa takoj zakompleksan in fauš, al kaj?
Mogu se boš sprijaznat, da ne navijajo vsi za njih (vas).
priden.gif

Daj smiri se, ti si privlekel hrvate in začel provocirati. Oni so zgodovina na tem EP, basta.