UEFA EURO 2008 - AVSTRIJA / ŠVICA

mihi

Pripravnik
14. apr 2008
222
0
16
2:0 bravo Španci

(Rusi so jih že pred tekmo posiljevali z dresi, rdeči so sicer tradicionalno španski, zato sem začel navijati za Špance)

mihi

Pripravnik
14. apr 2008
222
0
16
Saj je prav, spodobi se, da sta v finalu evropskega prvenstva dve evropski državi in ne iz Azije
cheer.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Zhirkova je Ramos pospravil za malico, Capdevilla Zyrianova, pa je šlo 50 % ruske moči po gobe, potem pa tudi Arshavin ni imel več žog. Pavlyuchenko pa tudi samo eno super šanso sredi 1. polčasa. 2 klasi boljši so bili Španci kar pa glede na prvo medsebonjo tekmo niti ni tako presenečenje.

Špancem privoščim da po dolgem času končno nekaj osvojijo, čeprav Nemci so pa Nemci, vedno je treba na njih računati

factis

Pripravnik
24. jul 2007
118
0
16
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Zhirkova je Ramos pospravil za malico, Capdevilla Zyrianova, pa je šlo 50 % ruske moči po gobe, potem pa tudi Arshavin ni imel več žog. Pavlyuchenko pa tudi samo eno super šanso sredi 1. polčasa. 2 klasi boljši so bili Španci kar pa glede na prvo medsebonjo tekmo niti ni tako presenečenje.

Špancem privoščim da po dolgem času končno nekaj osvojijo, čeprav Nemci so pa Nemci, vedno je treba na njih računati

Se čisto strinjam. Puyol in Ramos sta pojedla Aršavina in Žirkova. So bili pa Španci toliko boljši, da so zasluženo zmagali. Mogoče bi bil 3:1 bolj realen rezultat...
Še Nemčijo, pa so prvaki.
cheer.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Španci so včeraj delovali strašno zanesljivo. Ramos, ki pogosto dela velike napake, je včeraj enostavno blestel. Prav tako Marchena in Puyol. David Silva spet odlično, Torres mora samo še zadeti in dobi oceno odlično. Senna se mi zdi od vseh najbolj blesti, čeprav ni v prvem planu. Če se ne motim, je edini igralec, ki je imel 100% pravilnih podaj na eni tekmi (v skupini). Res so močni Španci in privoščim jim zmago v finalu. Poleg tega pa je ne privoščim Nemcem.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Mislim, da ej bil odločilen trenutek vstop Fabregasa v igro.S Cescom Španija deluje precej bolj nevarno, kot če Torres in Villa taborita v napadu, za njima pa španska klasična vezna linija.

V finalu mora Fabregas igrati od začetka.

Nazadnje urejeno:

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Če primerjam zadnjo tekmo špancev in zadnjo nemcev, sem skoraj 100%, da bodo španci prvaki!

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
jaz se pa bojim da bojo na koncu res nemci zmagal...
...če greš brat komentarje 15 in več strani nazaj, se je 95% napovedi o zmagah neke ekipe izkazalo za napačne
grims-1.gif

vsi smo napovedoval zmago nizozemcev, pa so pušnili, napovedovali zmago hamsterjev - pa so pušnili, napovedovali zmago turkov - pa so pušnili....
zdej ko napovedujemo zmago špancev.... se bojim da bojo pušnili
uf-1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Vstop Cesca je bil ključen, ker do konca tekme je naredu 2 gola. Ne vem kaj ga Aragones tok drži na klopi. Trenutno je v dobri formi, precej boljši kot naprimer Xavi. Mogoče kdo ve kaj je z Villo?