UEFA Champions League 2013/2014

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
Boljše bunker vreden 8.6 mio €, kot pa lepa igra in prst v šupak
zmaga.gif

@darjan....ti bi rajši igral odprto za gledalce, kot pa v žep pospravil kr nekaj € z bunkerjem???? Verjemi, da nebi
wink-1.gif

Zaradi mene lahko vsi stojijo 90 minut v kazenskem prostoru pa samo nabijajo žoge pod nebo, važna je le LP
priden.gif

potem pa padejo Barca, Real in Bayern skupaj
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Da ne omenim, kako lepo in zavzeto bodo igrali Mariborčani, če v prvem polcajtu tri komade pokasirajo. Vsi bodo polni elana in energije, da bo lahko darjan užival.
hysterical-1.gif

darjan pomojem že brez tega čisto fajn uživa...
wink-1.gif

Troll_doll.jpg

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Zadovoljen z žrebom, od sicer precej močnejših nasprotnikov je Viktoria pomoje še nekako ranljiva. MB je lani Željezničar Sarajevo razmontiral obakrat brez težav, Viktoria je naprej prišla s precej težavami (4-3 zmaga doma, v BiH pa tudi neka minimalna zmaga). Branilec David Bystron, eden njihovih najboljših igralcev, ki je zadel tudi v LP gol proti Milanu, je bil zaradi dopinga lani suspendiran za 2 leti. Vrednosti ekipe je približno 2 krat večja od Maribora. Napad je dokaj močn, na srečo obramba malo manj....... bomo videli. Povratna tekma je doma in če bo rezultat iz prve tekme ugoden, je vse možno
smile-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Če so lani razbili Napoli 5:0 v skupnem rezultatu obeh tekem, v 16-ini Lige Evropa. Potem so pa po hudem boju izgubili s fenerbahčejem. Atraktivno ne zgledajo, samo taki te lahko glih tak fajn razbijejo.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
vem za napoli ja, obenem pa upam da je njihova forma bližje temu kar so pokazali pred dnevi proti željotu... 6-4 je bil skupni rezultat. ker potem so šanse.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Šahtar Karagandi premagal Celtic z 2-0.... prav sem imel ko sem si škote odkrito želel, brez Wanyame in Hoopera so 50% slabši kot lani in to se potrjuje iz tekme v tekmo, poknili bi jih na obeh tekmah.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Šahtar Karagandi premagal Celtic z 2-0.... prav sem imel ko sem si škote odkrito želel, brez Wanyame in Hoopera so 50% slabši kot lani in to se potrjuje iz tekme v tekmo, poknili bi jih na obeh tekmah.

Tudi mi bomo 2 dali, Tavares, Ibraimi