UEFA Champions League 2013/2014

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Res, da so precej (preveč) pritiskali na sodnike, ampak vseeno.... Bili so zelo oškodovani na obeh tekmah, povsem upravičeno so lahko jezni na sodnike! Zamislite si, da bi bilo nasprotno, saj viole pojejo sodnike!!! Ma kakšen rdeči karton neki, pa očitno igranje, sicer nenamerno, z roko itd.
To se imenuje sodniška kraja!!!

V 3 sekundah je dvakrat s podplatom namerno na gleženj vžgal. In ti praviš, da ni bil rdeč karton?

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Bolj čistega rdečega težko vidiš, pri drugem poizkusu se je res konkretno potrudil ga poškodovat....čudno da mu ni uspelo.

Pri roki pa bolj tako tako...lohk bi jo dosodil, marsikdo bi jo, jaz jo ne bi, ker se mi zdi, da je blo čist nenamerno, da je bilo gibanje bolj izmikanje kot karkoli drugega.

Ne sme pridet v fucbalu do tega, da bi si kdo kdaj "upal" namesto na gol streljat branilca raje v roko v upanju da dobi penal.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Čist se je obračal stran od žoge, priznam, da sem pristranski, ampak ni imel nobene namere igrat z roko.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Takega proti katerim se ne bo igralo bunkerja, da bo še nekaj za videt, ne le $$ v zahovih očeh.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.090
113
Titograd
Kaj bo za videti? Ne vemo. Realno gledano so vsi ti klubi precej močnejši kot Maribor. Pa nismo mi Barca, đizs
bonk.gif
Dinamo je letos močnejši kot lani, Viktoria je itak češka reprezentanca v malem, Basel verjetno ni treba posebej predstavljat, Steaue tudi ne...... ni več možnega nasprotnika tipa Apoel. Morda bi najraje Celtic, s škoti so dobre izkušnje, pa tudi dokaj oslabljeni so napram lani (ostali so brez svojih dveh najboljših igralcev, Wanyame in Hoopera). Ok, tudi Viktoria bi se še dala ( en prvotimec je dobil precej dolgo kazen zaradi dopinga)...... ostalih raje ne bi.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Ja saj vsi vemo, da je maribor od vseh teh klubov najslabši, ampak rajši vidim, da poskušajo igrati nogomet, pa magari spušijo 5:0, kot pa da bodo na vsako tekmo šli s idejo o igranju na rezultat, pa da gledamo potem enako mučenje, kot je bilo v torek.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Logično, razumem kaj želijo igralci in vodstvo, ampak tu je govora o tem, kaj bi rajši jaz videl v LV, jaz, ki od tega, da oni pokasirajo par miljonov direktno nimam nič
smile-1.gif

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Se pa stece kaj vec v drzavno blagajno in mogoce malo manj iz obcinskega proracuna. Ce je klub sposoben ziveti sam sebe z malo ali nic podpore drzave in drzavnih firm, je super. Cim vec takih.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Tudi jaz bi marsikaj želel, a dejstvo je, da noben slovenski klub z odprto igro ne more v Evropi narediti nič. Chelsea in Inter sta s tako igro nesla Ligo prvakov, Grki pa evropski naslov. Še Mourinho je z REALOM na najmanj eni tekmi proti Barceloni tako igral, tako da, po moje nas nima bit kaj sram. Za maribor je tretja zaporedna evropska jesen lep dosežek.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Več kot lep!
smile-1.gif
Čestitke našim za trud in voljo in nenazadnje tudi dobre prikaz igre. Zaj pa hitro poiskat napake v igri in jih popravit!

I

Izbrisan uporabnik #488

Ratalo nam je, to je najbolj važno.

Zdaj pa rabimo v Mariboru še enkrat pomoč "Vatikana" pa bo
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Tudi jaz bi marsikaj želel, a dejstvo je, da noben slovenski klub z odprto igro ne more v Evropi narediti nič. Chelsea in Inter sta s tako igro nesla Ligo prvakov, Grki pa evropski naslov. Še Mourinho je z REALOM na najmanj eni tekmi proti Barceloni tako igral, tako da, po moje nas nima bit kaj sram. Za maribor je tretja zaporedna evropska jesen lep dosežek.

ja.... sam darjan bi rajš vidu da lepo igrajo, pa magar 5:0 zgubijo in 2 miljona eurov pušnejo...
hysterical-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Hja čuj boli mene k, koliko dobi zaho v žep, saj nimam nič od tega.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.090
113
Titograd
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ja saj vsi vemo, da je maribor od vseh teh klubov najslabši, ampak rajši vidim, da poskušajo igrati nogomet, pa magari spušijo 5:0, kot pa da bodo na vsako tekmo šli s idejo o igranju na rezultat, pa da gledamo potem enako mučenje, kot je bilo v torek.

Lej, če hočeš da ti prihaja ob lepem fuzbalu, imaš za to Barco, Bayern, Borussio itd..... Maribor ni klub takega kalibra in to nam je vsem mariborčanom, verjetno tudi najbolj die hard violam, kristalno jasno. Če bi igrali po tvoje, ne bi nikoli padli PSV, Dinamo Kiev, 2 krat Lyon, Villarreal, Zürich, Rangers, Panathinaikos...... v vseh teh tekmah (razen Panathinaikosa, ki so ga doma res popolnoma nadvladali) so mariborčani čakali na kontre, ker pač ni dovolj dobrega kadra da bi se s tako velikimi klubi spustil odprto v boj.

Jaz pa najraje vidim da izkoristijo nekaj svoje prednosti, ki jo imajo (tradicionalno podcenjevanje) in poskušajo igrati na svoj način. In pustijo na igrišču zadnjo kapljo švica.

I

Izbrisan uporabnik #488

Za državo, kjer imamo samo en pravi stadion in klub, je to izjemen uspeh.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Res, da so precej (preveč) pritiskali na sodnike, ampak vseeno.... Bili so zelo oškodovani na obeh tekmah, povsem upravičeno so lahko jezni na sodnike! Zamislite si, da bi bilo nasprotno, saj viole pojejo sodnike!!! Ma kakšen rdeči karton neki, pa očitno igranje, sicer nenamerno, z roko itd.

Ti dam robček?

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Hja čuj boli mene k, koliko dobi zaho v žep, saj nimam nič od tega.

Če bi Zaho tlačil denar v žep, kot so delali prejšnji funkcionarji, potem bi MB bil danes v drugi ligi.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.504
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:

Ti dam robček?
Robček zakaj? Navijam za vse slovenske klube, ki igrajo v Evropi( za razliko od štajercev), ne zdi pa se mi pošteno, kako je Maribor prišel do zmage! Predstavljajte si samo, kaj bi bilo, da bi tako sodil proti Mariboru! Pa saj bi se Zahotu snelo, sam bog ve, kje bi iskal vzroke.
priden.gif