Udar po moško 2

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.664
3.173
113
v lokalni ostariji
no ja... sem enkrat gledal njegov nastop.. če gledaš prvič je ok, zanimiv zabaven...

tko da razumem dsf--ja da se je zabaval...

je pa žalostno da zante vsi sam kritizirat...

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
Meni osebno je bil dober TV Poper, pa Radio GaGa (in the old days), Zrnec in Bizovičar sta imela občasno dobre skeče, najbrž sem še koga pozabil. Mene trenutno moti predvsem to, da je popolnoma izginila satira, da je črni humor pri nas nesprejemljiv, in da se dela komične skeč šove/sitcome za folk, ki je retardiran.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
Meni osebno je bil dober TV Poper, pa Radio GaGa (in the old days), Zrnec in Bizovičar sta imela občasno dobre skeče, najbrž sem še koga pozabil. Mene trenutno moti predvsem to, da je popolnoma izginila satira, da je črni humor pri nas nesprejemljiv, in da se dela komične skeč šove/sitcome za folk, ki je retardiran.
image395.gif
No, danes si pa dobro začel.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
318
83
Folk že k to dela je mal retardiran, in potem izpade, da to dela za retardiran folk. Kako nej nek Avdiæ zbija šale na nivoju Hribarja, Tofa učas iz moped show-a, Kobala iz tv poper...če četrt tok ni razgledan od zgornjih, pozna svoje okolje in iz tega okolja pet šal in svet se tu za za njega konča.

Nazadnje urejeno:

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.664
3.173
113
v lokalni ostariji
meni je bil tof "čudn"... sploh njegov butik v nd je bil v 90% reklama... 5% žaljenje nekoga ki ga ne mara 4% hvalnica tisti ki mu jevščeč in 1% res humorja

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
In od tega je bila 90% reklama za (bodoče) tajkune. 10% pa za Jankoviča.
bonk.gif

Tista stran nedeljca že od cca. leta 91 ni vredna za rit obrisat. Edino kaka fletna pomankljivo oblečena dečva je kriva, da se zaustavim za kako sekunde, dve.

panaque

Pripravnik
23. sep 2007
230
7
18
Ljubljana
Svetlobna leta nazaj TV poper, Kobalove štorije. A je kje na netu možno pogledat prve oddaje TV popra?

Žal pa, kot pri vsaki stvari, ni vsak humor za vsakega ......

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.678
235
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
mnja, imamo ene par dobrih stand up komikov. Jonas, Pižama, tudi Tin Vodopivec je postal precej dober, mi od začetka ni bil zabaven. spotoma se najde še kdo, je pa od bližnjih definitivno Ivan Šariæ super, pa Marina Orsag tudi ni slaba.
smile-1.gif

tako da tako slab naš stand up spet ni.
wink-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
He he dober ste se razpisal medtem ko sem užival na sinjem jadranu. Kot vidim sem Avdiču v levi alter sceni že zažrl klijentelo katera ne prenese da bi en desničar prej videl nastop kot sami, zato predstavo ožigosajo kot slabo, še preden so jo videli
hysterical-1.gif
Bedaki ni kaj...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Kje si pa videl sinji jadran novembra? a to si šel zdaj gledat, kamor sta te tastara vozila na počitnice v socializmu? Jah, saj kaj drugega si ne moreš privoščiti, ker so nas "demokrati" pripeljali v teh 20 letih samostojnosti, kjer pač smo.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Ne ni bil, zato ne razume . Da smo pa 30.10 še plavali pa sploh ne. Da je bila večerna temperatura tako prijazna da smo lahko v kratkih rokavih zunaj sedeli je pa itak nemogoče, nikjer žive duše razen domačini, mir da lahko preko dneva človek sliši tišino..neprecenljivo.
Ceste prazne, hrvaških policajev nikjer...Aja pa AC od krka proti reki je fertik, talne oznake že rišejo, odprta pa še ni...

I

Izbrisan uporabnik #488

Nekdo je omenil bizovicarja. Bolj ostudnega pa se ne. Ze pet ni znal, potem pa cez noc kvazi komik.

A ocitno se ta crap prodaja, glede na to, da se vsak prodaja, ki ima 5 minut cajta in zna tri stavke obrnit.

Tudi Jonasa sem zadnjic zaprepasceno videl na planet tv. Ni vec smesno.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Kje si pa videl sinji jadran novembra? a to si šel zdaj gledat, kamor sta te tastara vozila na počitnice v socializmu? Jah, saj kaj drugega si ne moreš privoščiti, ker so nas "demokrati" pripeljali v teh 20 letih samostojnosti, kjer pač smo.
V socializmu sem morje videl samo en teden šole v naravi,eno popoldne Opatije in en dan Krka. Tako da o lepem socializmu raje ne bi. Danes v grdem kapitalizmu lahko sedem v avto kadar mi je volja in grem na vikend katerega sem si sam zaslužil. Pri tebi je najbrž obratno, zato se ti toži po rdečih in še se ti bo
hysterical-1.gif