Udar po moško 2

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Ste si že ogledali ?
Naša druščina si je zadevo ogledala včeraj, Avdič prve minute, saj meni ni bil smešen ko pa je enkrat zalavfal je bilo pa
zmaga.gif

Upam da mi ne bo zameril če ga mal citiram
Za nalogo je imel dopolnitev stavka Mojca bere _________________. On pa kot bosanc je kolebal med kruške i grođe. Na kraju se je odločil za kruške se bolje sliši. Precej humorja na lasten račun skratka
zmaga.gif

Valič precej slabši, sicer dober nastop , ampak ne briljanten, na koncu oba skupaj na odru, tudi vredu.

Ali ste si predstavo že ogledali ?

I

Izbrisan uporabnik #488

Zdaj vidim kaksen folk to prebavlja in jih vzdrzuje :)

Sicer pa, ogabno.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Æefurja si šel poslušat.... ivan ziher ne odobrava tega
cry12bpy.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ma ja, za v vaški bife tamle na periferiji je čist OK.
evil.gif

Aja se oproščam, sem mislil, da so gledali po TV, zgleda pa, da so se podali v mesto.

I

Izbrisan uporabnik #488

S celo druzbo si je to ogledal, zdaj majo za mesec dni materiala juznih for in prezvecenih for.
Ivan ne odobrava Afticha, je blatil njegove ljudi :)

Levicarski juzni humor ni primeren, mas visjo clanarino pa razgovor s Tankom.

Zetor

Pripravnik
6. apr 2010
451
2
16
Me je zena spravila gledat lani enko...pocutil sem se kot najvecji osel na vasi..placal sem 18€ ustopnine za gledanje dveh revezev ki iz sebe delata se vecje budale kot sta se rodila.... ce ne bi bilo spolnosti in menstruacije ne bi imela kaj govoriti....cel teden sem bil slabe volje za stran vrzenih 36€

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Verniki so malo poromali po Grasuplju, potem so se pa še zabavali ob tretjerazrednem humorju. Verjetno so imeli zastonj avtobusni prevoz. :Na busu je pa šnops tekel v potokih ob zvokih frajtonarce.
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Za zakljucek so se peljali se na izlet v Murglje, opazovat vrtne palcke.

Kaj dela alkohol :)

erikson

Guru
25. avg 2007
22.761
6.536
113
So smešni, ko jih prvič gledaš (sveže stvari). Priporočam tudi kakšne impro zadeve.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Ja. Slovenski humor temelji na oponašanju bosanskega/štajerskega/dolenjskega/kraškega naglasa, tipih, ki se preoblačijo v ženske in oponašanju gejev. That's about it. Politične satire ne smemo imeti, prav tako ne smemo imeti toilet humorja itd.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.126
1.278
113
42
Sej ni problem da temelji na narecjih in podobnih stereotipih. Problem je da so bedne šale.

yusufe

Zelenc'
3. okt 2013
18
0
1
Problem je predvsem v tem da se dejansko najde folk, ki konzumira tale šajs.Aja glede Avdiča, če je blo kdaj kej slovenskega v njem je bil to Damjan Murko in še kdo drug, ker mislim da se ni glih šparal sam za njega.