Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
uu, še ena k je na šubičko hodila...![]()
qmi: Čestitke![]()
Na Aškerčevi nisi bla v obdobju šolanja nikol?
![grin1.gif](https://www.alter.si/tabla/images/graemlins/grin1.gif)
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ma......jaz ne vem zakaj folk dela otroke če se jim pol ne da ukvarjat z njimi![]()
Vi vsi ste nepismeni. Kje sem se zavzemal da se otrok ne tepe? Prav izrecno sem napisal da nimam tezav s fizicnim kaznovanjem otrok.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
Apollo8, po eni strani se strašno zavzemaš, da se otrok ne tepe, daješ primer s parkiriščem, da se tudi ne sme tepsti, potem pa napišeš, da tisti učitelj, ki bi mogoče moral vsake toliko kake smrkavca za ušesa, naj raje gre na Dob in tam jetnike tepe. Se pravi le tega se lahko pretepa, nevzgojenega otroka pa ne?
Daj odloči se pa ne moraliziraj...
če bi pravi čas dobil otrok okoli ušes kako vzgojno, bi jih na dobu bilo najbrž precej manj.
moj nenadzorovane še ni dobil, greva p kdaj namesto z rokico v roki z rokico na ušesku kako stvar naredit.
alhko pričakujem obisk CSD?
Po moje pa so novo odkriti marsovci vse inscenirali, da bi prikrili svojo invazijo.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Po moje so cigani toliko časa težili, da so dosegli svoje.
foter je hodil na isto solo kot zidar priblizno istocasno. Ze v soli je bil "serif" in razbijal svoja kolesa, med tem ko je foter bos hodil v solo.Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
čaki! Zidrja, Kordeža, Hildo idr. so v šoli zihr kdaj okoli ušes. Pa jih poglej sedaj. Kaj bo s temi otroci, k jih zdej noben okol ušes...
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Po moje pa so novo odkriti marsovci vse inscenirali, da bi prikrili svojo invazijo.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
(grem temo zraven, NASA itd.)
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
rad bi vas videl, da vam pride osemletnica domov in rece da jo je uciteljica udarila. Ce se otrok ne zna obnasat je to gotovo fail starsev. Samo kdo pa je uciteljica da jo udari? Naj jo poslje ven, poklice starse, ravnatelja itd... Nima je kaj mlatit. A ko vi ne parkirate naravnost v box bi vam bilo normalno da vas voznik ki zaradi vas tezko pride iz sosednjega avta, mahne in rece da se naucite parkirat? Pa je vsakemu od nas ze ratalo postrani parkirat. Ma da mi mahne otroka bi me prvo zanimalo zakaj. In ce bi bil razlog vedenje bi otrok se doma imel vzgojne prijeme, uciteljica pa kazensko ovadbo. Da mi rece "udarila sem jo pa kaj", bi dobila tako porcijo da bi jo zabolelo vsakic ko bi pomislila na podobno neumnost.
Napisal si "po moje".Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Uporabnik patriot pravi:
(grem temo zraven, NASA itd.)
O nasilništvu in izsiljevanju ciganov v novomeškem zdravstvenem domu ni "po moje", ampak obstajajo policijski zapisniki.
Citat:
Kod nas nema više šalabajzera jer su več svi otišli u Sloveniju. Puno vam hvala što ste tako glupi da ste jih prihvatili.
Hrđo sa Balkana
Vidiš kak že en primerek vse pokvari.Citat:
Uporabnik ynos pravi:V mojem razredu sem bil verjetno edini z južnimi koreninami, pa smo bili po vedenju najslabši razred v zgodovini šubičeve gimnazije.
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Ja ok no...tiste k so iz Šubičke vn vrgl, so šli pol na Aškerčevo. ha ha ha![]()
Na Aškerčevi nisi bla v obdobju šolanja nikol?![]()
1. Jaz debate s teboj ne jemljem kot kreganjeCitat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
Brezveze se s tabo kregat, ker imaš neka dvojna merila in moraliziraš po drugi strani pa bi ti učiteljico zašamaril, tu pa javkaš, zakaj bi se spravljali na šibkejše...over and out!