Zdaj je pa tako ... Kdaj ste si več zapomnil, ko vas je profesorca klofnila okoli kepe, pa ste se nekaj na silo smejali in ste potem vsaj poslušali v miru kaj razlaga o snovi ... ali ko ste delali bedarije, se drli en čez drugega, med tem, ko je prfoksa razlagala snov, in ste takrat bolj težko poslušali o čem vam razlaga ...
Če se je mučiteljica zdrla nad vami, si si mislil ... baba nora, utihni že itd ... in ste nadaljevali kjer vas je ustavila ... če pa vas je klofutnila, pa ste niti a niti b ne upali pisniti, da ne bi bili spet kregani ...
Mel sem dva takšna problematična sošolca v oš, ki sta kar velikokrat dobila okoli kepe od učiteljev ... vedno sta skupaj sedela pa bedarije delala, na radirko pisala učitelj nor itd ... in potem ko je ta učitelj slučajno našel to radirko, pa sta dobila okoli kepe ...
Danes, 10 let po tem, ko sem šel s oš, pa se pogovarjaš z učiteljem, ki te je takrat učil, in še uči zdaj, pa mi je rekel, da je vse "ušlo izpod nadzora", ker učitelji nič ne smejo rečti, kaj še le da bi koga mahnili po kepi, če pa to povejo staršem na sestanku oz govorilni uri, pa jih ti naderejo, da to njihov "angeljski" otrok tega ne dela, pa kako si upajo tako govoriti o njihovem otroku itd .. zato pa je vedno bolj mularija pokvarjena ...
Vidiš "otročička" s 6. razreda, kako pri oš za grmom kadijo čike ... le kaj si lahko misliš o tem ... učitelji za to zagotovo vejo, ampak jim ne morejo pomagati, ker jih bodo potem njihovi starši nadrli ...
Danes je zagotovo nekaj čisto drugega, če si učitelj ... vsak te jebe v živi mozeg, zdreti se moreš parkrat na uro, itd ... če si učitelj, imaš vsak dan sam stres in kar je glavno ... imeti moreš trdno psiho, da ne znoriš ob takšnih učencih.
Zato pa se najdejo tu kdaj kakšni pametnjakoviči, ki se samo norčujejo iz drugih, govorijo kaj vse so že skozi dali ... čez čas pa se izdajo, da so komaj v srednji ali še v osnovni šoli ...