Učiteljica udarila učenko

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Kva ne bo popizdil, če je moral imet pa čefurja v razredu.
grims-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Pri nas smo imeli učitelja, ki je bil strah in trepet, ko je prišel v razred, je bila tišina. Pa nič ni tepel (nikoli slišal, da bi), nadiral je tudi bolj redko.
Bil pa je 2 metra visok in baje bivši profesionalni boksar....
tongue-1.gif

še vedno si na istem? s samo pojavo je vzbujal strahospoštovanje? kje si je to zaslužil razen s samo pojavo?
To kar sem zgoraj napisal so ("zgodovinska") dejstva.
Lahko iz njih sklepaš kaj 'češ.

Sem le napisal nekaj iz svojih šolskih dni, enako kot drugi v temi.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
More bit nekaj strahospoštovanja.....in pred straši in pred učiteljem.
Še bolje pa spoštovanja.

Samo spoštovanje si treba pridelat oz. zaslužit, to pa ne gre na izi...

Zakaj ste glede vzgoje otrok ponavadai najbolj pametni tisti, ki jih nimate?

Po drugi strani pa ne veste, koliko mora biti napumpana guma....
Misliš tole ?
Strokovno opažam, da ti tudi ne veš.

Torej je očitno, da nimava pojma o vzgoji otrok.
Torej ne bova o tem pametovala, zmenjeno?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik stein pravi:

Torej je očitno, da nimava pojma o vzgoji otrok.
Torej ne bova o tem pametovala, zmenjeno?

Jaz lahko vsaj kaj povem kako izkušnjo o vzgoji svojega otroka...
grin1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
...ksz

Saj ne morem verjet temu kaj berem, da se je v tak kratkem času odkar sn hodil v OŠ vse tak hudo spremenilo.....al pa sn že jaz star ko zemla
smile-1.gif

No vglavnem.....mi smo ornk rešpekt meli pred tršicami/učitli meli v OŠ......jaz sn jih parkrat vredi dvigno
redface-1.gif

mario

Pripravnik
5. avg 2007
527
0
16
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Ko sem jaz hodil hodil v šolo si dobil kdaj hočeš kako zaušnico, pa smo vsi odrasli v normalne osebe. Sedaj je težava, da so otroci zaščiteni kot ne vem kaj, starši pa jih ne znajo vzgajat. Za vsako malenkost letijo v šolo z odvetnikom
stupid-1.gif
, potem pa se čudijo, da se njihov otrok ne uči, da uživa alkohol, da uživa drogo ,da delajo piz....., tepejo lastne starše. Tudi mi smo delali piz... vendar smo imeli zavore.

točno tako
zmaga.gif

otroci so razvajeni, če jim pa kdo prst pokaže pa že cela družina plane na učitelja. tudi jaz sem kdaj z dnevnikom dobil po buči, pa me je bilo srem komu povedat, ker pol bi vedli da sem bil poreden
evil.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.470
7.607
113
No lepo da ste vsi vedeli da ste poredni. Meni pa je bilo dolgcas in knjiga 5 prijateljev je bila bolj zanimiva. In ne, meni nihce ni rekel da naj neham brat ampak sem jih samo fasal izza hrbta z atlasom po glavi. In jaz tudi nikomur nisem povedal, samo ce sedaj gledam nazaj se mi zdi to ena bolj debilnih potez nekoga ki me je ucil. In ker vem s kakim odporom sem potem hodil na anglescino lahko trdim da je bila to napaka ucitelja. Seveda ni bilo prav da sem bral knjigo, samo takih zadev se ne resuje z mlatenjem ucencev po glavi. kdor je tako dejstvo nesposoben sprejti pac ni primeren za ucitelja.

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Zdaj je pa tako ... Kdaj ste si več zapomnil, ko vas je profesorca klofnila okoli kepe, pa ste se nekaj na silo smejali in ste potem vsaj poslušali v miru kaj razlaga o snovi ... ali ko ste delali bedarije, se drli en čez drugega, med tem, ko je prfoksa razlagala snov, in ste takrat bolj težko poslušali o čem vam razlaga ...

Če se je mučiteljica zdrla nad vami, si si mislil ... baba nora, utihni že itd ... in ste nadaljevali kjer vas je ustavila ... če pa vas je klofutnila, pa ste niti a niti b ne upali pisniti, da ne bi bili spet kregani ...

Mel sem dva takšna problematična sošolca v oš, ki sta kar velikokrat dobila okoli kepe od učiteljev ... vedno sta skupaj sedela pa bedarije delala, na radirko pisala učitelj nor itd ... in potem ko je ta učitelj slučajno našel to radirko, pa sta dobila okoli kepe ...

Danes, 10 let po tem, ko sem šel s oš, pa se pogovarjaš z učiteljem, ki te je takrat učil, in še uči zdaj, pa mi je rekel, da je vse "ušlo izpod nadzora", ker učitelji nič ne smejo rečti, kaj še le da bi koga mahnili po kepi, če pa to povejo staršem na sestanku oz govorilni uri, pa jih ti naderejo, da to njihov "angeljski" otrok tega ne dela, pa kako si upajo tako govoriti o njihovem otroku itd .. zato pa je vedno bolj mularija pokvarjena ...
Vidiš "otročička" s 6. razreda, kako pri oš za grmom kadijo čike ... le kaj si lahko misliš o tem ... učitelji za to zagotovo vejo, ampak jim ne morejo pomagati, ker jih bodo potem njihovi starši nadrli ...

Danes je zagotovo nekaj čisto drugega, če si učitelj ... vsak te jebe v živi mozeg, zdreti se moreš parkrat na uro, itd ... če si učitelj, imaš vsak dan sam stres in kar je glavno ... imeti moreš trdno psiho, da ne znoriš ob takšnih učencih.

Zato pa se najdejo tu kdaj kakšni pametnjakoviči, ki se samo norčujejo iz drugih, govorijo kaj vse so že skozi dali ... čez čas pa se izdajo, da so komaj v srednji ali še v osnovni šoli ...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.863
396
83
KSZ
Pa ne vem zakaj večina sanja o vzgajanju otrok s strani učiteljev? Otrok je vzgojen ali nevzgojen, že ko je tako star, da prestopi šolski prag. Tedaj je že prepozno za vzgojo, samo še pazit moraš, da se ne pokvari kvečjemu.

Če te že od planic razvajajo, te noben prfoks ne bo spravil v red. Če si pa od malega naučen, kje so meje, je pa to to.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
To je res, problem je tudi v tem, da naš šolski sistem vsaj v prvih treh razredih še vedno razvaja otroke.
stupid-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ja sam pol mora pa ministrstvo za šolstvo omogočt odvetnika za prfoxso v vsakem klasu
smile-1.gif

Seveda in zraven se 100 hanzkov pa nevem kaksne institucije se, potem imas pa tko k je Jelincic vceraj na TVslo rekel, kaj mi rabimo agencijo za podnebne spremembe in imas polno nekih poklicev ki se sploh nve kaj delajo in jih je treba popucat.?

Vcasih je dala prfoksa samar, doma si dobil vrjetno se 3 in je stvar resena, dans se je pa treba skoz kregat okol tega ugotavljati kdo ima prav in kdo ne.

Nazadnje urejeno: