TV SLO fail!

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Point oddaje je povabilo k obisku posamezne dežele z opisom njihovih znamenitosti. Konec koncev je serija posneta za Trawel Chanel.

In kot sem napisal - bi pojasnilo da gre za predvojno stanje pred ali po predvajanju vse razjasnilo.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ne ne gledam. Samo če bi takrat Sirijce vprašal, bi ti povedali, da imajo poln kufer tega režima.

No, jaz sem jih. Dejansko jih poznam nekaj, saj smo skupaj študirali. Nihče od njih se ni pritoževal. Imeli so določene življenjske poglede s katerimi se še vedno ne strinjam, vendar tako pač je. We agree to disagree. Res je tudi, da marsikdo ni zadovoljen z življenjem v Sloveniji, vendar to ne pomeni, da je življenje v Sloveniji slabo, ravno nasprotno. Premalo se zavedamo kvalitete, ki je nudi in se tako tudi obnašamo.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.992
6.165
113
Point oddaje je povabilo k obisku posamezne dežele z opisom njihovih znamenitosti. Konec koncev je serija posneta za Trawel Chanel.

In kot sem napisal - bi pojasnilo da gre za predvojno stanje pred ali po predvajanju vse razjasnilo.

Povabilo k obisku posamezne dežele... khmmm... kaj pa vem, jaz z zrncem pameti, tega nisem tako jemal.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja, v poletnem casu se pa res ne splaca delat nekega pestrega programa... folk na dopustu ne gleda rtv.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ker ne placujes za program, ampak prispevek.

tud na drug komercinih tvjih gledamo ponovitve filmov. in ponavadi tistih res najbolj debilnih.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.089
16.256
113
ker ne placujes za program, ampak prispevek.

tud na drug komercinih tvjih gledamo ponovitve filmov. in ponavadi tistih res najbolj debilnih.

Prosim, da ne govoriš v imenu vseh ampak zgolj v svojem, sploh v kolikor gledaš najbolj debilne filme na TVju oz. njihove ponovitve in te ne moti plačevanje davka za RTV.
Jaz osebno namreč ne gledam TVja in ga imam zgolj za prah nabirat oziroma ga sploh nebi imel v kolikor ga nebi dobil kot darilo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
na rtv ni ponovitev glupih in normalnih filmov. sem napisal, da so na drugih tvjih.

Na rtv se v poletnem času ponavljajo predvsem razne oddaje...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.089
16.256
113
Ok, na RTVju ni ponovitev filmov. Zdaj pa še enkrat preberi moj post #32, saj je poanta skriva popolnoma drugje.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.089
16.256
113
No potem pa dovoli, da ti pomagam v kolikor si tako bogi da ne dojameš jasno napisanega - želel sem zgolj in samo to, da govoriš samo v svojem imenu in ne v imenu vseh v kolikor te kljub obveznemu plačevanju RTV davka ne moti beden program in če že pač gledaš filme (tud tanajbolj bedne) in njihove ponovitve preko drugih televizijskih hiš.