Večina tistim ki jim ni zneslo naj poprosijo hrvate da bi jih sprejeli.No no enim nam še pač ni zneslo in nam pride prav podaljšanje....
Malo pomagal SLO turizmu? SLO turizem je šel zaradi teh bonov v maloro, iz katere se še leta ne bojo pobrali... Sploh, če mislijo ostati na teh cenah.Večina tistim ki jim ni zneslo naj poprosijo hrvate da bi jih sprejeli.
Pač pravim, da kdo je imel željo je lahko bone kamot vnovčil in tako malo pomagal SLO turizmu.
Sem proti podaljšanju. Vsak je imel možnost izkoristit šenkano. Če ni pač ne potrebuje
Malo pomagal SLO turizmu? SLO turizem je šel zaradi teh bonov v maloro, iz katere se še leta ne bojo pobrali... Sploh, če mislijo ostati na teh cenah.
A so za to krivi boni? Nebi rekel. Če bi hotelirji pustili predkoronske cene, nebi slovenski turizem šel v maloro. Tako pa so si sami skuhali svojo požrešno župo. Saj, ko bodo sobe prazne bodo spet spuščali cene, nič bat. Konkurenca je vedno tako delovala.
ti tudi v prihodnje ne bo ...sprijazni se.No no enim nam še pač ni zneslo in nam pride prav podaljšanje....
Kdor misli, da je dopust samo morje, kot je moda zadnjih 40 - 50 let, bo pri koriščenju bonov v težavah.
Cene so šle itak v nebo plus tega se sedaj na bone po hotelih svaljkajo ljudje, ki jim je bil pred boni višek turizma obisk vaške veselice, temu primerno tudi zbijajo kvaliteto storitev (v trenirki in papučah na večerjo, na krožnik si naložit 3 kg hrane ipd.).Bomo videli. Sam sem velikokrat šel na SLO obalo v Bernardin, pa sem ponavadi za vikend manj dal za familijo kot so pa cene sedaj na noč... Tako da, hvala, ne hvala.
Resno? En primer: kdo si pa želi it vse zimske mesece na Obalo? Koliko je takih ljudi, ki bodo dali 300+ € za 2 osebi za vikend v hotelu v Portorožu z enako temačnim vremenom pozimi kot je v Ljubljani? Ker take so trenutno cene.Nihče ne bo nižal, propadli bodo tisti, ki so jih sedaj reševali na način z boni, drugi pa bodo bogatejši na ta način, sem že napisal, lepo jim je prišlo tole z boni za dvig cen.
Če, pa se mi gremo baje visokega turizma za petične goste.