Ce nam ne bo do kopanja prevec, kaj naj si ogledamo? Škrilj grem zagotovo si pogledat,Boste. Moj brat vsako leto hodi k njim. Mi smo bli pa lani (šotor sicer) in je blo super. Letos bomo šli zihr kej za čez vikend dol
Ce nam ne bo do kopanja prevec, kaj naj si ogledamo? Škrilj grem zagotovo si pogledat,Boste. Moj brat vsako leto hodi k njim. Mi smo bli pa lani (šotor sicer) in je blo super. Letos bomo šli zihr kej za čez vikend dol
Na eni strani grad Kostel, na drugi pa Dol, ki je glavna kopalna destinacija. Tam je tudi znan rejec koz in ovc, ki ima tudi trgovinico z odličnimi kozjimi in ovčjimi mlečnimi izdelki. Za Škrilj se moraš prej najaviti, ker je obisk samo z organiziranimi skupinami.Ce nam ne bo do kopanja prevec, kaj naj si ogledamo? Škrilj grem zagotovo si pogledat,
Sem v ponedeljek "oddal na travmi" vse načrte za letošnji dopust, najbrz celo jesenske pocitnice.Za obisk Škrilja pokliči na TIC Kočevska Reka
Da se porabit tudi v gostinskih lokalih, za vstopnice ipd... Če bo lockdown se pač z gostincem zmeniš, da kak teden ali dva ne bo treba kuhat.Kdo jih do zdaj ni porabil, jih pač ne rabi.
Priložnosti je bilo dovolj. Sem proti podaljšanju veljavnosti v letu 2022.
Pač moje mnenje
Za smučišča se lahko z boni nabavi karte v predprodaji. Ne vidim problema...Naj jih podaljša vsaj do srede aprila in tako pomaga smučarskim središčem, ki so bila lani večji del sezone zaprta, naj bi vlado pozvala Turistično-gostinska zbornica Slovenije
Razen za Kranjsko goro, kjer lahko nabaviš sezonsko, dnevne pa moraš izkoristit do 31.12. - ja res je.Za smučišča se lahko z boni nabavi karte v predprodaji. Ne vidim problema...
Jaz sem jih.
Kolikor jaz razumem, bodo vzpostavili pravno podlago za podaljšanje. Na podlagi tega je nekako logično da bodo tudi podaljšani tako lanski kot letošnji boni (za podaljšanje letošnjih bonov je dovolj sklep, podaljšanja ni treba urejati zakonsko).Kaj zdaj, a so letošnji boni potem podaljšani ali ne?
Tale ni aktualen. Za letošnjega pa se res lahko zmenva.jaz "prodam" enga vrednega 200€. kdo da več ?
Letošnjega, vrednega 100€ boš pa težko dobil dost ceneje ... se ga z lahkoto da porabit v gostilniTale ni aktualen. Za letošnjega pa se res lahko zmenva.