Citat:
Uporabnik stardec pravi:
...boste dinamiki počasi opleli.
Ni kej, nič lepi časi se vam ne obetajo. Nabavite si večje denarnice!
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Za take kanone bodo radarji še zmeraj ostali. Nič bat.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Jaz sem še prej, pa vozim po predpisih.
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Za take kanone bodo radarji še zmeraj ostali. Nič bat.
Samo za razliko jaz sem v Zadru u manj kot treh urah... ti pa ? v enem dnevu ?
Tvoja pamet se je šele izkazala.Citat:
Še enkrat se je pokazalo na pamet ni tvoja vrlina.
do Zadra je 380 km
Eh, toleranca. Furali dol in gor nekje 155 po števcu, torej nekje 145 km/h realno, pa so izstrelki kar konkretno padali mimo. In to cel čas. Očitno jih tam še ni toliko. Ali pa niso taki pussyi kot slovenčki.Citat:
Uporabnik xXx pravi:
In še to . Ker sem dosti na HR sem bil enkrat v druzbi s policaji in smo meli debato glede hitrosti. Reko je da on tolerira do 150 km/h . Vsaka jim čast. Ker nemoreš da voziš 400 kilometrov 130 km/h . 150 km/h je ze malo kompromis da voznja malo bolj dinamična.
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
In še to . Ker sem dosti na HR sem bil enkrat v druzbi s policaji in smo meli debato glede hitrosti. Reko je da on tolerira do 150 km/h . Vsaka jim čast. Ker nemoreš da voziš 400 kilometrov 130 km/h . 150 km/h je ze malo kompromis da voznja malo bolj dinamična.
Citat:
In še to . Ker sem dosti na HR sem bil enkrat v druzbi s policaji in smo meli debato glede hitrosti.
Če bi ti res bil kaj dosti na Hrvaškem, bi te Hrvati že davno naučili kako se pri njih reče kavi.Citat:
gas do konca, vmes pa na kafu.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Eh, toleranca. Furali dol in gor nekje 155 po števcu, torej nekje 145 km/h realno, pa so izstrelki kar konkretno padali mimo. In to cel čas. Očitno jih tam še ni toliko. Ali pa niso taki pussyi kot slovenčki.Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Uporabnik xXx pravi:
Mene je lani usatvila provida (MB C 320) med Splitom in Zadrom. Sicer sta najprej nekaj grozila s 3000 kunami in zastonj prenočiščem, ampak smo se potem zmenili za 600 CRO podlasic, za 228 km/h.
Moram pohvalit njun odnos, smo se čisto normalno pogovarjal, rekla sta, da do 160 km/h ne "lovijo".
P.S. ko smo se odpeljeli naprej sem jih čez dva km prehitel s 160 km/h, ampak ponesreči, jih sploh nisem opazil