Zadnjič dobim paket, še kar stvari skupaj naročenih. Odpiram, pri eni škatli malo čudno žvenketa... No, če vemo, da to skoraj ''z lopato'' nalagajo pakete, niti ni čudno, da se kaj poškoduje. Pač ena plastična zadeva je bila počena... fotografiram in fotke priložim v obrazec za reklamacijo. Odgovor, da naj poškodovan izdelek zapakiram in vrnem, poštnina je že plačana za reklamacije. Na Kitajsko..??? Ne, ni panike -na Madžarsko, kjer imajo vstop/izstop za ta del Evrope. Dobro, spakiram in nalepim tisto nalepko z naslovom in s kodami.... Obenem pa sem na obrazcu napisal, da sem paket že oddal, čeprav je bil še pri meni. Sem že mislil ''klinc gleda tiste par evrov''... ne bom poslal. Dobim obvestilo, da še niso prejeli informacije o oddaji paketa.... Ma, zvečer nesem na oddajno mesto za DPD (meni najbližja je bila na Petrolu), bencinkelner poskenira in mi da potrdilo o prevzemu pošiljke. Pa da vidimo, kako bo zdaj naprej potekalo... Zjujtraj za hec odprem Temu aplikacijo... dobropis je bil že nakazan. Ne moreš verjeti.... pozitivno presenečen.