Travian - prevzem vodenja vasi z 3,5k populacije

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Viš, mene je tut zanimalo kako je pri vas potekala komunikacija. Pač struktura tem v forumu, ali so vse zadeve v zvezi s travianom bile napisane tudi na forum ali se je veliko dogajalo tudi mimo foruma - igm, msn, tel, pa skrb za varnost (vohuni), ipd... Prav neverjetno je bilo videt recimo Potija, ki ima zdaj že 4000+ postov, pa na javnem delu niti 100, pa še od tega večina v tej temi.
smile-1.gif

Pa logistik, itd... Pri nas so le trije imeli čez 1000 postov.
Kot vidim, ste vse pisali v en podforum in fertik... Kar mislim, da je kar v redu - pri nas je bil cel kup podforumov, kar je bilo včasih malo begajoče...

Hehe, zdaj sem se spomnil - logistik, ti si proti koncu kar fino znerviral sim114 - eden njegovih MM-jev:

Citat:
sim114 16.10.08
MM:NApad-fejki!!! 16:18:58

Pozdravljeni

Prosim,da zafejkate in unicite tega igralca:
http://s2.travian.si/spieler.php?uid=311
porosite mu trznico,skladisca,gradbeni ceh,trgocski center in zitna polja,eno si izberete,ostale pa zafejkate,takoj!!!!

lp sim114

Se spomnem, da sem takrat poslal nekaj fejkov - ostalo sem šparal za mojga "crusherja", pol si mi pa enega vrnil... Napad na mene je bil na tem serverju ekstremna rariteta - vse moje vasi so bile čisto zadaj, edino WW support vasi ste mi parkrat resno obiskali. Tako da sem kar malo paniko naredil, potem sem pa vojsko v oazo skril, pa naredil mini bunkerček... pa pol ni blo nič
smile-1.gif

Tale statistika vse pove (obrambna lestvica):
Koda:
 	Igralec	Populacija	Naselja	Točke
667. 	DrM007	13819		18	10014

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Ne tudi mi smo imeli tu 2 foruma.

En za javnost in vse člane drugi pa za člane katerem smo najbolj zaupali. Tam so bila tudi gesla vseh acc-jev kateri člani smo bili v tem forumu
wink-1.gif
Sicer se z gesli nismo igrali a, ko je kdo poniknil so še kako prav prišla, da ti je recimo kdo lahko dodal kakega siterja, ker če ne bi velikokrat koga porušili med vikendom tako ga niso.

Ja, ja sim144 je nekako mojemu dualu se prikupil pa smo ga redno obiskovali.

Sicer pa sem šel pogledati sedaj mojo statistiko in gledam, da sploh nisem bil tako slab v obrambi niti v napadu se ne smem sramovati mesta, ki sem ga zasedel
smile-1.gif

BTW pm-jaj me, da ti dam link do filmčka kako se je zaključil server, ker je nelegalna datoteka in ti ne smem podati linka javno
smile-1.gif

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Tako kot je ze smokulja nekje napisal, vas prosimo, da ste kulturni in ne posiljate zaljivih igm-ov iz ww racunov...

Hvala.
wink-1.gif

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
ksz

Da napisem mal o komunikaciji.

Nasa glavna prednost, poleg blizine, je bila izjemna komunikacija. Forum, v katerem je bilo vec ali manj aktivnih cca 30 clanov, je bil po stevilu sporocil primerljiv s cvekom javnega dela. Za nekoga, ki je forum odprl vsakih par dni se je zdel kaoticen, za redne obiskovalce pa je bil 1A. Med igralci so se formirale skupinice, ki so se med sabo sittale. Nekateri smo si zaupali tudi gesla, (oz smo si vsi enaka nastavli, da si ni blo treba tolk zapomnit ) takrat smo bili cez vikend zaklenjeni, da smo lahko spoznali admina in MH2
(ne sej ne, sej si uredu
hysterical-1.gif
).

Vecina stvari se je torej urejala prek foruma in IGMjev. Prek telefona pa praviloma ne, ceprav v kasneje je tut kak telefon zazvonil zaradi traviana
stupid-1.gif

Bravo alter, super team smo bli
aplauz.gif

Nekateri verjetno ne veste, da sem na zacetku avgusta zamenjal racun. Iz GT sem sel na JennaJamesonSLO. Takrat je bilo nujno treba najti novega lastnika za JJSlo, ker je on odhajal na dopust, kar pa ob njegovih >-100k zita ni najlazje. Takrat sem se ponudil in s tem naredil najvecjo napako za mene in travian. V tistih nekaj tednih se mi je igra zamerila, ker prevzet en racun v koncni fazi igre je hudic. Pa se iz rimljana na tevtona preklopit. Na sreco se je JJSlo vrnil z dopusta, da mi je pomagal igrat acc, dokler ni spet prevzel vseh poslov, jaz sem pa lahko pomagal kot sitter TAju, da se je delal njegov drugi crusher za WW, ki se potem ni rabil.

Je pa to z menjavo racuna ironicno, ker je ravno JJSlo organiziral ene napade name, pa se to le nekaj tednov pred menjavo
grin1.gif

ps - Silvio, ce bos to bral lahko zdaj poves svoj nick v igri
grin1.gif

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Berem, berem...
wink-1.gif

Nick pa niti ni pomemben, sem dosti zgodaj brisal na s2, mi je šlo na živce par stvari, pa s s3 sem imel preveč dela, ki sem se ga končno rešil (poslal vojsko v izdelovalnico crusherja, tako da samo še 3-5x na dan pošljem trgovce in obrambo v WW) a kljub temu, da sem rekel, da bo 3 zadnji vsaj za nekaj mesecev, sem moral probati s5, da sem videl, kako se igra clasic, pa ni hudič, da sem v top aliansi in top 50 igralec
crazy1.gif

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Pa še, ko si ravno omenil komunikacijo... IGM, pa forum je itak normalno, nas je pa še nekaj večino časa na ventrilotu, pa tudi telefon kar redno zvoni zaradi traviana...
crazy1.gif

DrM007

1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Ma tok zita, pa nic ne morem v nas WW poslat...
cry12bpy.gif

Sploh ne ves, kako je to po enmu letu, ko ne mores vec poceti stvari, ki si jo delal vsako jutro, takoj ko si vstal in vsak vecer, tik preden si sel spat - posiljat zito v metropolo, WW in druge podhranjene vasi...

Aja, itak da ves, torej je tvoje vprasanje zgolj retoricno ...
smirk-1.gif

Zanima me, kok cajta bom rabil za odvajanje.

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Mi se že odvajamo......

Smo našli šok terapijo na si4 in si6

TheAnswer

Dvojček št. 1
7. avg 2007
3.732
0
36
40
Kaj ko bi se počasi stara garda zbrala pa da se zmenmo za en nov server.

Mi je načeloma vseeno al slovenski ali mednarodni.

Samo tokrat bo z moje strani kr duel varianta.

DrM007

1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Koda:
 General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

Too many connections [1040]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.

ni kej, dobr vama gre...
wink-1.gif

DrM007

1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Ne, dokončno sem se odločil - ne bom igral tega cikla.

Preveč mi je všeč tale "lots of free time" zadeva, da bi jo tako hitro zavrgel.
smile-1.gif