Viš, mene je tut zanimalo kako je pri vas potekala komunikacija. Pač struktura tem v forumu, ali so vse zadeve v zvezi s travianom bile napisane tudi na forum ali se je veliko dogajalo tudi mimo foruma - igm, msn, tel, pa skrb za varnost (vohuni), ipd... Prav neverjetno je bilo videt recimo Potija, ki ima zdaj že 4000+ postov, pa na javnem delu niti 100, pa še od tega večina v tej temi.
Pa logistik, itd... Pri nas so le trije imeli čez 1000 postov.
Kot vidim, ste vse pisali v en podforum in fertik... Kar mislim, da je kar v redu - pri nas je bil cel kup podforumov, kar je bilo včasih malo begajoče...
Hehe, zdaj sem se spomnil - logistik, ti si proti koncu kar fino znerviral sim114 - eden njegovih MM-jev:
Se spomnem, da sem takrat poslal nekaj fejkov - ostalo sem šparal za mojga "crusherja", pol si mi pa enega vrnil... Napad na mene je bil na tem serverju ekstremna rariteta - vse moje vasi so bile čisto zadaj, edino WW support vasi ste mi parkrat resno obiskali. Tako da sem kar malo paniko naredil, potem sem pa vojsko v oazo skril, pa naredil mini bunkerček... pa pol ni blo nič
Tale statistika vse pove (obrambna lestvica):
Pa logistik, itd... Pri nas so le trije imeli čez 1000 postov.
Kot vidim, ste vse pisali v en podforum in fertik... Kar mislim, da je kar v redu - pri nas je bil cel kup podforumov, kar je bilo včasih malo begajoče...
Hehe, zdaj sem se spomnil - logistik, ti si proti koncu kar fino znerviral sim114 - eden njegovih MM-jev:
Citat:
sim114 16.10.08
MM:NApad-fejki!!! 16:18:58
Pozdravljeni
Prosim,da zafejkate in unicite tega igralca:
http://s2.travian.si/spieler.php?uid=311
porosite mu trznico,skladisca,gradbeni ceh,trgocski center in zitna polja,eno si izberete,ostale pa zafejkate,takoj!!!!
lp sim114
Se spomnem, da sem takrat poslal nekaj fejkov - ostalo sem šparal za mojga "crusherja", pol si mi pa enega vrnil... Napad na mene je bil na tem serverju ekstremna rariteta - vse moje vasi so bile čisto zadaj, edino WW support vasi ste mi parkrat resno obiskali. Tako da sem kar malo paniko naredil, potem sem pa vojsko v oazo skril, pa naredil mini bunkerček... pa pol ni blo nič
Tale statistika vse pove (obrambna lestvica):
Koda:
Igralec Populacija Naselja Točke
667. DrM007 13819 18 10014