Citat:
če te mika občasno pofafat ali prejet tiča. Problem je edino, ker je težko spoznat tako punco, moško telo oz. geji pa te niti malo ne privlačijo.
Ma grem stavit, da si lahko hitro najdeš geja, ki ti bo rade volje pustil, da ga naličiš in mu natakneš lasuljo. Potem pa le pokaj, da se bo slišalo ven na ulico.
Opažam, da ima vedno več spletnih strani, ki zahtevajo registracijo, med "Gender" navedeno opcijo "Other". Nisem bral celotne teme, ker se mi to poveličevanje tičev gabi, zato bom mogoče malo zašel. Dejansko res obstajajo ljudje, ki se počutijo kot tujci v svojem telesu, saj se ne sprejemajo kot spol, v katerega jih družba (starši) umeščajo. Vem za dekle, ki se je vedno počutila kot tip in tudi dejansko izgleda kot tip. Baje je šla čez hude travme predvsem v obdobju pubertete (povijanje jošk ipd.), ampak si je našla punco in se stabilizirala (kot tip).
Povsem drugo pa je to moderno razmišljanje - nisem spol, nisem ime, sem človek. Ne vem ali imajo sodobni mladostniki vsi po vrsti težave z identiteto ali pa gre moderna družba v smer, da se razlike med spoloma res zakrivajo (pa nima to po moje nobene veze z evolucijo). Nekoč sem med sprehodom povsem naključno naletel na policista, ki sta obravnavala nekega pijanega mladostnika, ki ni imel pri sebi nobenih dokumentov. Bolj, ko sta ga spraševala po njegovih osebnih podatkih, bolj je rulil, da on ne pripada nobeni državi, da je zgolj Zemljan in da zakoni zanj ne veljajo. Scena je bila tako smešna, da sem si prižgal čik in poslušal to dretje. Ne vem, če sem že srečal tako potrpežljive policiste, saj je trajalo kar nekaj časa, preden se je enemu odpililo, da sta tipa odpeljala na postajo.
Poznam tipa (takrat je bil še najstnik), ki si je, ko je šel prvič na tajsko, privoščil malo zabave in plačal najlepši prostitutki za nekaj minut zabave v hotelu. Ko je pogruntal, da ima v sobi trannyja, ga je vrgel ven na cesto, sam pa cel teden zaprt v hotelu travmiral.
Vem tudi za poročenega tipa zrelih let, ki ima to srečo, da je v življenju zaslužil dovolj denarja, da lahko živi luksuzno življenje zgolj od obresti. Ta tudi obožuje Tajsko. Vsako leto s prijateljem odpotujeta tja za nekaj mesecev. Mogoče obožuje tajsko hrano, njihovo kulturo, pokrajino ali pa pač ženske s tiči. Zanj se že dlje časa govori, da je buzi, a ga to ne gane. Samo, da uživa.
lp