Toča popravilo

satelite_mike

2 uri za cajtom
18. avg 2013
1.939
3
38
zadnjič mi je toča stolkla avto.
Kam v LJ peljati avto da mi naredijo predračun za popravilo(rabim za zavarovalnico)?

Hvala kumpels
smile-1.gif

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.534
71
48
Kranj
Ne rabiš nobenega predračuna. Greš na zavarovalnico pokazat avto in se dogovoriš kje ti bodo popravljal. Pelješ avto na servis odpelješ se z nadomestnim. Ko je konec samo podpišeš da je popravljeno.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.534
71
48
Kranj
Čudno, pri meni je bilo tako kot sem napisal. Edino če nočeš popravljati preko njihovih servisov.

Ping

Pripravnik
10. jul 2014
99
3
8
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Čudno, pri meni je bilo tako kot sem napisal. Edino če nočeš popravljati preko njihovih servisov.

Jaz tudi nikoli nisem rabil predračuna - zakaj le? Saj ti ne zalagaš nobenega denarja, ampak servis direkt zavarovalnici izstavi račun.
Če pa daš popravljati na servis, ki ima že pogodbo z zavarovalnico, ti pa na zavarovalnico sploh ni potrebno hoditi - pripelješ direkt na servis, tam izpolniš poročilo, dajo ti nadomestni avto in oni sami uredijo s cenilcem ... ti se samo še pripelješ nazaj z nadomestnim in odpelješ s svojim popravljenim
zmaga.gif

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.534
71
48
Kranj
Kolegu niso hotel. Poleti je vsaka dva tedna nekje toča in potem samo na zavarovalnico po denar hodiš.:) seveda vmes nič ne popravljaš

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.398
4.964
113
Citat:
Uporabnik satelite_mike pravi:
verjetno zato ker mi bodo kar nakazali znesek.

Verjetno bodo zahtevali, da čez nekaj časa pripelješ pokazat popravljen avto (razen če ga imaš namen prodati).

Kjerkoli kjer imajo ličasko delavnico, samo se zna zgodit da ti predračuna ne bodo rade volje dali.

markopo

Pripravnik
3. feb 2010
91
1
6
A ve kdo kje v MB hladno popravljajo vdolbine na plehu? Preko noči sta mi nastali na strehi 2 bunki podobni kot od toče pa sta mi ravno v višini oči in vstopa v avto ter me izrazito motita.

Hvala

ivano

Pripravnik
17. jan 2015
125
9
18
Je še komu toča 1.4. v Ljubljani poškodovala avto? Jaz sem imel parkiranega v Šiški in sem mislil, da sem jo dobro odnesel, danes mi pa serviser pod lučjo kaže luknjice.
crazy1.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
1.4.2015 je bilo v Ljubljani sončno. Brez neviht.

Je pa datum malce vprašljiv.

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
Citat:
Uporabnik ivano pravi:
Je še komu toča 1.4. v Ljubljani poškodovala avto? Jaz sem imel parkiranega v Šiški in sem mislil, da sem jo dobro odnesel, danes mi pa serviser pod lučjo kaže luknjice.
crazy1.gif

meni ga je sesulo takrat lokacija - bežigrad - tržaška

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.103
4.097
113
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
1.4.2015 je bilo v Ljubljani sončno. Brez neviht.

Je pa datum malce vprašljiv.

Za Bežigradom je bilo kar pestro. Na tleh vse belo, toča velikosti lešnika, na avtu nič poškodb. Je pa res, da se je velikost zrn povečevala, tako, da so manjša zrna naredila zaščitni sloj, na katerega so padala večja, tako, da le-ta niso prišla do pleha.