TMC

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
TMC kode so shranjene v GPS napravi in ne v TMC sprejemniku. (vsaj v starejših je bilo tako)

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.609
710
113
Vzami dve napravi s TMC sprejemnik in zamenjaj sprejemnika, pa boš videl, da ne delata več.

ID je TMC sprejemnika, vendar je koda zapisana v GPS sprejemniku. Preveri stara sporočila, smo že obdelali.
wink-1.gif

vide

Pripravnik
10. avg 2008
240
10
18
Cerkno
Brez skrbi Popotnik , kode so v anteni . Sam imam trenutno eno anteno ki jo posojam šoferjem da vidijo kako to deluje. IN ni problema deluje na vseh 2XXw , 1XXX ,2XXX . Sem pa sedaj naročil še dve po sistemu ki si ga ti napisal - ebay . Je pa res da so te iz USA in je potrebno potem ročno vnest kode za Evropo , ki pa seveda delujejo .

LP

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Tudi sam imam GTM25 sem pa na Garminovi strani videl da sedaj prodajajo samo še GTM35 za modele 1xxx.
Vglavnem novejši modeli serije 2xxx in 3xxx tudi delijejo z GTM 25

@Matko

Sem preveril preden sem vprašal,vendar sem zadnjč nekje mimogrede ujel,da bi si naj antena zapomnila,vendar kot zakleto sedaj ko sem rabil te strani nisem našel.
Super je to,da si antena zapomni,upam,da bo prišla ta informacija še komu prav.
Bom pa ta podatek za GTM21 in 25 dal tudi v Wiki.

NAVI_boy

Fizikalc
29. nov 2007
2.368
0
36
Ne vem, katera antena pride zraven 255WT modela, ampak antena od tega modela je delala tudi na mojem nuvi 1350 brez dodatnega vpisovanja in odklepanja.

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Če kaj pomaga...
Na mojem napajalnem kablu GTM25 je crknil konektor. Ker je bilo še vse skupaj v garanciji, sem nesel vse skupaj v Šenčur. Gospa na šalterju je enostavno prinesla drug kabel in mi ga dala.
Na vprašanje, če bo TMC deloval na mojem nuviju, je odvrnila pritrdilno. In v resnici deluje.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.077
5.652
113
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
18689 , 33 , 33 , 1 je coda za TMC vklop ane vnešena
18689 , 33 , 33 , 0 je coda za TMC izklop vnešena

Danes sem si "posodobil" TMC kodo...oz naročnino za traffic nav ( naš TMC provider) in sedaj imam več sporočil s cest!

Je bla pa prejšna koda še iz začetnega obdobja....tist k je blo do določenega obdobja zastonj se za naročit na TMC....in očitno ni blo zastonj "zastonj"
smile-1.gif

Je pa res da mi je kodo takrat posredoval Snecer....lahko je tudi kaj na temu
evil.gif

P.S.: jaz sem šel najprej po postopku da sem vnesel naročnino (kodo) za izbris ( 0 nakoncu).........šele potem sem dal pravo kodo ( 1 nakoncu)

Je to pravi postopek ali sem brezveze kompliciral ker vsaka naslednja koda pobriše prejšno? Sprejemnik pa mislim da je GTM21...pr n760 so bli zraven....

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.077
5.652
113
Sem pa na enmu forumu opazil zaznamek!

Citat:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ONLY for 12XX, 13XX and 14XX Users: GTM-25 only
ALL Traffic Subscriptions for Europe in one code

EU ALL (FI, SE, NO, UK, BE, LU, NL, DE, FR, IT, HU, PL, SI) 132 / 0 / 0 / 1

To get this one working you MUST upgrade your GTM-25 Firmware to the very layest firmware, otherwise it won't work
After entering the code you need to reboot the unit and reattach the GTM-25. After that you can see all subscriptions in the traffic menu.
Note this only works with the GTM-25, NOT with GTM-12, nor with GTM-21.

Mirko_Barkovic

Fizikalc
16. mar 2009
894
64
28
Kamnik
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Sem pa na enmu forumu opazil zaznamek!

Citat:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ONLY for 12XX, 13XX and 14XX Users: GTM-25 only
ALL Traffic Subscriptions for Europe in one code

EU ALL (FI, SE, NO, UK, BE, LU, NL, DE, FR, IT, HU, PL, SI) 132 / 0 / 0 / 1

To get this one working you MUST upgrade your GTM-25 Firmware to the very layest firmware, otherwise it won't work
After entering the code you need to reboot the unit and reattach the GTM-25. After that you can see all subscriptions in the traffic menu.
Note this only works with the GTM-25, NOT with GTM-12, nor with GTM-21.

Zadnje FW za GTM 35 ali GTM 25:
1. Firmware Update for GTMxx Traffic Receiver Type 3 software version 2.90
2. Firmware Update for GTMxx Traffic Receiver Type 2 software version 5.50