Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Težko ker sem v službi. Sicer pa GTM 70 v Sloveniji dela analogno, tako da neke razlike med 70 in 36 pri nas ravno ni. Ponudnik je še vedno isti, saj pri nas še ni digitalnih oz. 3D informacij.
Citat: Uporabnik popotnik pravi:
GTM70 in GTM60 vlečeta digitalni signal, ki ga oddaja val 202, kako so pa oni ažurni glede prometnih info, je pa že druga zgodba
Tako mi je bilo rečeno, ko sem povprašal na radio si.
Trenutno, ko mi čas dopušča pa malo "friziram" nastavitve tmc, mogoče mi uspe kaj, kar se bo garmin spomnil dodat čez 2 leti.
Zaenkrat je edini ponudnik prometnih informacij v SLO Trafficnav preko Radia SI. Se pa DARS že nekaj časa trudi, da bi garmin oz. Here dal njihovo tabelo v karto. Ker bi bile Darsove informacije free se bojim, da bodo tu obveljali drugi interesi in ne interesi uporabnikov. Kapital je hudič
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.