TMC

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
zmaga.gif

vide

Pripravnik
10. avg 2008
240
10
18
Cerkno
Programi Ra Slo imajo funcijo EON , sem sam preizkusil . Nimajo pa vsi radijski sprejemniki te funkcije. Preklapljanje gumbov pa je v domeni tonskih tehnikov - vsaj na nacionalnih programih - ne pa spikerjev.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Po prometnih dogodkih ponavadi NE priklopijo takoj nazaj, ampak pustijo se reklame ali vsaj del reklam. S tem naredijo vecjo reklamo vsem poslusalcem in zato jih vec placujejo
wink-1.gif

Tudi meni ob poslusanju glasbe prek USB sam preklopi na TA in ko pove prometne info, ne priklopi nazaj na USB, ker tehnik se ne ugasne TA. Vmes se ze vrtijo reklame in sele po temu se preklopi na USB
smile-1.gif

Tako pac je. S tem se veliko lahko zasluzi...

Genius3

GPS dopisovalec
16. maj 2011
1.487
0
36

Database for FM Traffic Providers software version 4.10
as of October 8, 2014
(300 KB)

Changes made from version 4.00 to 4.10
- Improve support for Navicom Traffic (Russia)

rap9x3.jpg

lejko

Pripravnik
10. nov 2007
380
0
16
49
Grosuplje
Kako sprobat anteno gtm 25 na 465t, ker ikonca se mi zlepa ne pojavi za TMC no kdaj pa kdaj se pojavi in celo neki časa dela ,če grem pa v meni pa napise da nimam priklopljeno

lejko

Pripravnik
10. nov 2007
380
0
16
49
Grosuplje
Sem prebral temo pa nič najdu .No vsekaze da mi je crknu GTM 25 ,ker na drugi kabel mi vsaj sivo ikonco nardi.No ko ga vstekam se ikonca hitro nariše zelena,in nato pa cca po10 minutah obarva sivo ni vazno kam in kje rutam pod ponudniki mi pise samodejno slo samo ikona pa še vedno siva.Kuker vem bi morala biti vecino časa zelena.(če ni kake stale na cesti)

Am ma mogoče kdo kak GTM 25 viška?

lejko

Pripravnik
10. nov 2007
380
0
16
49
Grosuplje
To anteno sem si sposodil in ma vneseno SLO licenco,ker mi jo pokaze se poleg drugih

nuvi 465t

moja antena je zgleda sla pa rakom zvizgat ,enostavno se ne poveze(fila ga pa:( )

lejko

Pripravnik
10. nov 2007
380
0
16
49
Grosuplje
Ne mi ze prej nagal kabel-antena sem pa tja , sedaj pa fila lepo normalno ,samo ikonce ni če grem pa pod orodja pogledat pa mi naredi ikono sam ko nanjo stisnem mi napise da sprejemnik ni priklopljen(če bi bil bi mi moralo naročnine pokazat)

I

Izbrisan uporabnik 474

Sicer off-topic, ali pa tudi ne... Ker imam zadnje čase veliko poti po Avsteiji, sem se odločil in reakiral 18€ in si nabavil 1yr license za Tom Tom HD v povezavi z Sygicom. Moram rečt, da stbar vrhunsko funkcionira, od dolžine zastoja, prilagaja zamudo glede na "history data," osvežuje se vsako minuto ali dve, pokuri pa zelo nalo podatkov (za 200km po A9 je porabil pičlih 480kB).

Resnično upam, da bo kmalu dosegljivo tudi v Sloveniji, saj mi je Sygic z naskokom najboljša navigacija - ob tem poudarjam, da se ne vozim veliko po bivši Jugi, amapk Hrvaška in Slovenija sta odlično pokriti.

Lp
Gargy

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Imam en problem na predelanem Garminu 3760lmt >> 34xx, mi ne delajo prometne informacije, aha antena pa je GTM 36, nalože so vse naročnine Evrope z vključno za Slovenijo. Ikona na zemljevidu se obarva zeleno, naročnine so vidne, ampak pri iskanju se tista peščena ura vrti v nedogled in ne najde slo. ponudnika.
V čem je problem, hvala za odgovore.