Citat:
Uporabnik Janch pravi:
..eh, škoda besed okoli TMC-ja, ker ni za nikamor.
Se strinjam s tabo. Jaz sem se s tem ukvarjal nekaj časa nazaj in to konstantno kar nekaj mesecev. Pošiljal sem e-maile na vsak kontakt, ki je bil kakorkoli povezan s TMC v Sloveniji in edini odgovor, ki sem ga prejel, je bil ta (odgovor sem prejel po 7 MESECIH!!!!):
Spoštovani
Se opravičujemo za pozen odgovor imeli smo nekaj tehničnih težav z elektronsko pošto in smo nekaj pošte izgubili.
V Sloveniji je ponudnik sistema prometnih informacij TrafficNav. Garmin plačuje TafficNav da lahko uporablja njihove podatke. Pri teh prometnih informacijah Garmin je samo odjemalec. Zato za druge navigacijske naprave, ki niso Garminove, morate kontaktirati proizvajalca le teh.
Kar se tiče kartografije se pri Garminu kartografija posodablja 4x letno. Za pridobitev teh posodobitev morate plačati enkratni znesek 91 EUR; in tako dobite doživljensko brezplačno posodabljanje kartografije za tisto napravo za katero ste kupili licenco. Novejše naprave imajo to že vključeno in nimate dodatnih stroškov.
Lep pozdrav
Ime in priimek pošiljatelja
Servis in tehnična pomoč
Vsi ostali e-mailu, ki sem jih poslal že sedaj skoraj 12 mesecev nazaj, so pa seveda neprebrani ali pa enostavno neodpisani
Toliko o temu, koliko so jim naši dopisi in opisi težav oziroma problemov pomembni
Zaradi mene, tudi če nimamo pravilno delujočega TMC-ja, bo čisto v redu. Raje to, kot pa da imamo na pol delujoči TMC
Meni se tudi ne da več s tem ukvarjat. Jaz sem se sicer bolj osredotočil na avtomobilsko industrijo (torej navigacije vgrajene v avtomobile, ki podpirajo TMC).