tipi in ples

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
ksz....

malo manj o spolni usmerjenosti in o obsojanju, da tip ki pleše je gay. Malo poglejte vaše starše, za katere sem prepričana, da plešejo na raznih zabavah ali na morju zvečer, pa me zanima če boste za njih tudi trdi, da so gayi.

Če tema ne bo tekla s strpnostjo in tako kot je potrebno, jo bom zaklenila.

Ti še s starši hodiš na morje?
evil.gif

Tudi na Hrvaške takšne plese redko vidiš, morebiti kakšni čehi in švabi iz ddr, ki mislijo, da so na sejšelih, dejansko pa plešejo na bivšem jugo asfaltu.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
pa kaj te tolk matra spolna usmeritev? gej gor gej dol... si latentni? bijes vecletno bitko v sebi, kako bi "prisel iz omare"?
eni preprosto radi plesemo/jo. strejt, bi, gej/lesbo, trans, aseks... eni pa pac ne. pa so ti lihtak vseh "barv"

ontopic:

mi pa osebno salsa ni vsec in je ne plesem. sploh na teh salsa meetingih po planetih tus itd. stil plesanja je cist mimo. swing sem probal, pa nisem nekak padel not, mi je bilo micken premal zahtevno, ker sem se s takratno punco v zacetni tecaj vpisal in sem se dolgocasil.

Sej alter zadnje cajte deluje poln latentnih homofobov, bo treba tole modro forum temo na pink vdarit zgleda.

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
... in kje je težava? Na dan z vami; naj vas ne bo nič sram, osvobodite se teh družbenih okovov; ni nam vseeno, kako vi razmišljate
cheer.gif

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Nekaj "hodita" brezveze, naj se pokneta če imata namen, ni si pa treba hrbtenice izpahnit.

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.285
811
113
hja, men se zdi ples super. nism sicer talent, ampak se pa trudm. in ni lepšga, kot punco lepo objet, mal naslont, lepo pogledat, mal pogladt,... ob plesu takoj ugotoviš a ma dobre joške, lepo ritko, hud body,.... pr šanku vidš samo to, da so šle po trreh pirih vse grde domov.

lp

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Tale je tudi lepa!
smile-1.gif

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/pNE_VGnB1G8"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/pNE_VGnB1G8" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

Nazadnje uredil moderator:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ti bi pa lahko šel za demotivatorja.

Ja madona, a ni trebušni ples zdaj v modi? Mislim, da je bilo kar nekaj trebušnih plesalk na bitki talentov...
evil.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ne ne hodim s starši, pa tudi če bi, pri sedanjih svojih letih to ni več katastrofa, bila pa je 10 let nazaj
grin1.gif

reci kar hočeš, jaz vidim tudi slovence plesat, pa hrvate, pa ni da ni.

@Fadil: rabiš dopust? Morda kdo drug?