Tina Maze vs. SZS - again

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
ja, seveda.... ni dobila obljubljene vsote.
ti si tako pomešal vse, da kr peče.
No, uživaj še naprej.

Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Če bi imela pravi odnos so SZS , bi dobila obljubljeno vsoto, tako pa... naj se znajde

Da ti bo lažje...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
ni bilo pogojeno da bo dobila denar, če se bo lepo obnašala (in bi bilo kaj takega totalno neresno, ampak pri naši voluhariji je vse možno
bonk.gif
), ampak če bodo pravi rezultati....... ona jih je dosegla, zveza pa denarja ne da.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Ravno v tem je dandanes problem: mediji izpostavijo kao neko novico, prilijejo olje na ogenj s kakšno udarno izjavo, vzeto iz konteksta, in folk se veselo kolje. Mediji se po odvrženi bombi umaknejo, ljudje pa ostanejo sprti. Kaj je pa res pa tut ciganka ne ve.
In tko to laufa v današnjem "demokratičnem"
rolleyes-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
ma ni tolk problem v medijih, ki iz novičke naredijo "exluzive". To je stvar nas, al bomo brali al ne.
Drugo so uporabniki forumov. Svoje mnenje ne napišejo kot mnenje, ampak kot trditev. In to na predpostavki "verjetno"
....
bonk.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Vsi grickajo Milko in pijejo čaj, pa z Audiji so se pripeljali
smile-1.gif

Me zanima koliko od teh je videlo kakšen spot od Tine Maze.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Mene pa zanima, koliko jih je videlo kakšen spot od Hirscherja ali pa Schildove ali pa Raicha. Da ne omenim, da se je ta večer popilo Gosserja za več denarja, kot ga boš ti kdarkoli zaslužil.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.579
10.795
113
a je tina kej zmagala že letos, se mi zdi da je večno 2. in 3. ,kar je sicer super ni pa odlično

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Sem pravi:
Saj sploh ni važno....

DANES TINA DRUGA v superkombinaciji!!!!

Citat:

Končni vrstni red: 1. L. VONN ZDA 2:28,35 2. T. MAZE SLO 2:28,76 3. N. HOSP AVT 2:28,93 4. K. ZETTEL AVT 2:29,54 5. M. FERK SLO 2:30,55

Samo ugibamo lahko kje bi bila Ferkova, če bi znala tako lupiti in imela takšne zvezdniške pogoje.
Zdaj se pa reva mora voziti v Citroenu, jo ziher vse boli.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Mene pa zanima, koliko jih je videlo kakšen spot od Hirscherja ali pa Schildove ali pa Raicha. Da ne omenim, da se je ta večer popilo Gosserja za več denarja, kot ga boš ti kdarkoli zaslužil.

V Avstriji jih je po moje veliko videlo, saj vidiš koliko jih je bilo v Šladmingu pa še kje.

Pri nas pa ne verjamem, da se je prodal kakšen audi več...