Tina Maze vs. SZS - again

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Njena smučarija pa ni kaj dosti vredna, tudi sponzorji ne verjamem, da kaj več prodajo. Kupuješ več Milke? Se morda zaradi tega masovno prodaja Audi?

Seveda. Sponzorji dajejo denar kar tako, zaradi lepšega.
Sponzorji dajo denar samo in izključno zato, da imajo kaj od tega. Vsaj toliko, kolikor so dali denarja, še raje več.
Drugače bi bili donatorji (pa niso, seveda) ...

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
stvar ni preprosta dejstvo je da omenjena čikaška šola ven meče izredno uspešne ljudi vendar ta uspešnost daje rezultate samo njim samim, torej pridobivanje osebnih koristi brez rezultata za ostale vpletene... glede na to da se v to nisem poglabljal o tem študiju bi pa 99% trdil da je bil scenarij Peko po načelih pridobljenih na tej šoli, isto se očitno kaže v SZS, o dinersu tudi počasi prihajajo take in drugačne stvari

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
A maš kakšen link? Ne da bi te zajebaval, ampak res ne bi vtipkaval Lovše v Google
smile-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
aha...
torej, ti trdiš kaj Tina ni naredila pa bi morala, obenem pa praviš, da ne veš kaj je v pogodbi. In naj nekdo to napiše.
Veš kaj Wacko, ti si en smučar, ko tud kaj potegneš iz SZS??

Ne trdim ampak povzemam besede, oziroma stališče zveze.

Nisem smučar in mi dol visi za smučanje. Samo motijo me športniki, ki mislijo da so neko strašno bogastvo države in so temu primerno naduti.
ahaa..pol pa citroena vozi fotr??
confused-1.gif

do rezultatov priti v vrhunskem športu, je pridet zelooo težko.In ta čas, ko ti pišeš o nečem, ko nisi videl - eni trenirajo.. Leta in leta.
Vlagajo in vlagajo svoj denar oz. denar od staršev. In ko rezultati pridejo, treba takoj polena pod noge metat. Tina je trenutno daleč najboljša slovenska smučarka in njen team se financira tudi od lastnih sponzorjev. In razumem citroenarje, da piz.dijo, ker financirajo v smučarijo, ostale pa ne pridejo niti med 30. Reklame ni. iIn po tujini imajo vrhunski športniki tudi svoje team-e. Od zvez dobijo kolk pač dobijo...ostalo....znajdi se. In po mnenju nekaterih, bi se zdaj morala odpovedati svojim sponzorjem. Sicer pa...reklamo si pravkar delajo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Snecer, a ne, da ne piješ Teekanea, ne ješ Milke in se ne voziš z Audiji?

Tega časaj ne pijem, milko občasno pojem kakšno, tudi z Audijem se vozim.

Samo mene zanima koliko Audijev je Jarc prodal več zaradi sponzorstva
smile-1.gif
tu zagotovo kdo ima podatke.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:

smile-1.gif

in to boš primerjal s katerimi podatki?
Jarcu se splača, lahko da še PS kak € pljune zraven in so vsi zadovoljni.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:

smile-1.gif

Jarc prodaja tud VWje in Seate ter rabljena vozila.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

smile-1.gif

Taksna sponzorstva velikih korporacij niso namenjena direktnemu povecevanju prodaje... ampak indirektnemu... in predvsem krepitvi blagovne znamke in imidža ... Citroen, VW, Coca Cola, Nivea, Milka, Microsoft, Lenovo, ... pozna skoraj vsak zemljan oz. so prisotni na vseh kontinentih ...

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
mnogo stvari je življenju zelo preprostih... in ta debata je zelo preprosta lahko pa rečem, da so ravno v tej odpovedali vsi mediji...
namreč kje so sedaj raziskovalni novinarji da raziščejo in dajo na pladen ljudstvu da se opredeli... ker nimamo vseh informacij je iz tega ratala tema s toliko vpisi in pogledi vzporedno pa se dela škoda predvsem športu in odnosom

I

Izbrisan uporabnik #488

Ampak to je Jarc dal avto v uporabo in mogoče kaj naštel še poleg a ne.

Zato me zanima, če se mu je splačalo.

Ker ste pa tu zelo podučeni pa me zanima kolikokrat ste se odločili z nakup vozila pri nas, ker ga reklamira športnik?
smile-1.gif

Je pa res, da smo sedaj malo offtopic.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:

smile-1.gif

Jarc prodaja tud VWje in Seate ter rabljena vozila.

to ima bolj kot ne uvoznik preko ja ... Porsche Maribor ima pa Srebotnikovo, vozi pa škodo

miha_zd

Pripravnik
7. jan 2010
535
0
16
Maribor
Citat:
Uporabnik netko pravi:
mnogo stvari je življenju zelo preprostih... in ta debata je zelo preprosta lahko pa rečem, da so ravno v tej odpovedali vsi mediji...
namreč kje so sedaj raziskovalni novinarji da raziščejo in dajo na pladen ljudstvu da se opredeli... ker nimamo vseh informacij je iz tega ratala tema s toliko vpisi in pogledi vzporedno pa se dela škoda predvsem športu in odnosom

Tam v eni temi naprej poglej
grims-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
aha...
torej, ti trdiš kaj Tina ni naredila pa bi morala, obenem pa praviš, da ne veš kaj je v pogodbi. In naj nekdo to napiše.
Veš kaj Wacko, ti si en smučar, ko tud kaj potegneš iz SZS??

Ne trdim ampak povzemam besede, oziroma stališče zveze.

Nisem smučar in mi dol visi za smučanje. Samo motijo me športniki, ki mislijo da so neko strašno bogastvo države in so temu primerno naduti.
ahaa..pol pa citroena vozi fotr??
confused-1.gif

do rezultatov priti v vrhunskem športu, je pridet zelooo težko.In ta čas, ko ti pišeš o nečem, ko nisi videl - eni trenirajo.. Leta in leta.
Vlagajo in vlagajo svoj denar oz. denar od staršev. In ko rezultati pridejo, treba takoj polena pod noge metat. Tina je trenutno daleč najboljša slovenska smučarka in njen team se financira tudi od lastnih sponzorjev. In razumem citroenarje, da piz.dijo, ker financirajo v smučarijo, ostale pa ne pridejo niti med 30. Reklame ni. iIn po tujini imajo vrhunski športniki tudi svoje team-e. Od zvez dobijo kolk pač dobijo...ostalo....znajdi se. In po mnenju nekaterih, bi se zdaj morala odpovedati svojim sponzorjem. Sicer pa...reklamo si pravkar delajo.

Pa kdo pravi, da bi se morala odpovedat sponzorjem?
stupid-1.gif
Naj ostane pri tej tvoji trditvi : "Od zvez dobijo kolk pač dobijo...ostalo....znajdi se."

Če bi imela pravi odnos so SZS, bi dobila obljubljeno vsoto, tako pa... naj se znajde
wink-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
ja, seveda.... ni dobila obljubljene vsote.
ti si tako pomešal vse, da kr peče.
No, uživaj še naprej.

Nazadnje urejeno: