Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Je bilo v pogodbi, da morate snemati reklamo za Citroën?
Če je v pogodbi, da se neka stvar snema, se akter še vedno lahko odloči … Jaz se lagati ne morem. To je imidž, ki ga imam in ga ne bom spreminjala. Nočem dajati ljudem nekaj drugega, kar sem. Samo to. Nobenih težav ne bi imela z izdelavo oglasa za Citroën, če bi vozila te avtomobile.
No, kaj je hotela in kaj je povedala Mazejeva? da slišim sedaj od njenih zvestih zagovornikov.
Da ni hotela snemat solo reklame za Citroen. In je ni. Skupinska pa je, kot napisano, že zdavnaj posneta. S Tino vred.
Kaj je tu lahko nejasnega?
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Je bilo v pogodbi, da morate snemati reklamo za Citroën?
Če je v pogodbi, da se neka stvar snema, se akter še vedno lahko odloči … Jaz se lagati ne morem. To je imidž, ki ga imam in ga ne bom spreminjala. Nočem dajati ljudem nekaj drugega, kar sem. Samo to. Nobenih težav ne bi imela z izdelavo oglasa za Citroën, če bi vozila te avtomobile.
No, kaj je hotela in kaj je povedala Mazejeva? da slišim sedaj od njenih zvestih zagovornikov.
Da ni hotela snemat solo reklame za Citroen. In je ni. Skupinska pa je, kot napisano, že zdavnaj posneta. S Tino vred.
Kaj je tu lahko nejasnega?
Za lase privlečeno. Zaradi imidža ni hotela snemat za Citroen, ker ga ne vozi? Če bi pa slučajno Citroena vozila pa bi z lahkoto posnela reklamo?
To pa lahko samo deco fopa s takšnimi izjavami. Dodatnega denarja ni bilo, to naj raje pove. Če bi zadišalo po novcih, bi snemala tudi za Lado.
Zgodba ima dve plati in res bi bilo zanimivo videti pogodbo, kar je bilo dogovorjeno.
Se ne morete normalno pogovarjati in je potrebno vedno z nekimi ad hominem izpadi?
Dal sem članek in vprašal. Povedali ste nekateri svojo zgodbo, jaz pa svoje mnenje in verjetno nisem sam.
Naj Massi drugič odgovarja namesto Tine, da ne bo spet kakšne neumnosti.
p.s.
Agasija KIA npr. sploh ni motila.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
In komu sedaj verjeti?
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Dokler jo plačujem, bom spraševal.
Sicer me zadeva ne bi zanimala.
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Tako nekako ja, pa še to ne v nekih večjih zneskih... Pač snecer živi v nekem svojem svetu.
@maverick
Vzamem nazaj, kar sem ti pred časom napisal preko ZS...
Esmeralda, press...
A tiste, kateri dobijo od zveze 100x manj denarja, ker je večino pobrala Tina, pa si ne morejo privoščit niti približno takšnih treningov kot tina?Citat:
Uporabnik Enik pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Dokler jo plačujem, bom spraševal.
Sicer me zadeva ne bi zanimala.
Daj malo kmečke logike uporabi..nje ne plačuješ ti..zaradi nje plačuješ manj..plačuješ une, ko v trideseterico ne pridejo..