Tina Maze - težka milijon EUR?

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Glede na to kako Ferkovo vsi podcenjujete, ste verjetno v smučariji dosegli veliko več kot ona.....

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Ti nisi normalen...
stupid-1.gif
Pa sem ti pred precej časa dal celo 5 *. Takoj bi menjal za 1*, pa še 1* bi bila preveč...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:

Meni se po ogledu posnetka zdi, da se je ona vanj zaletela in ne obratno
bonk.gif

Ja sigurno. Saj ti je že Najednik povedal, da je to v bistvu storila nalašč, da bo lahko tožila in dobila manjko denarja, ki ga sedaj pogreša, ko bo šla izpod okrilja SZS.

To me ne zanima, tudi tina sama ni rekla da se je on v njo zaletel..... ampak spet naši novinarji napihujejo stvari. Ali pa njena glupa ekipa, glej samo opis poškodbe
bonk.gif

poper

Pripravnik
27. jan 2012
46
0
6
Citat:
Ti nisi normalen... Pa sem ti pred precej časa dal celo 5 *. Takoj bi menjal za 1*, pa še 1* bi bila preveč...

pomoje tisti ni normalen k mu da pet zvezdic...

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
A ni čudno da se samo njej to naredi... ne vem zakaj je morala tako blizu njega se pripeljat...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Aha..... in se je namerno malo zaletela v enega rusa. Bravo brihta. Saj ne da bi se zaradi "izgovora za danes" lahko tudi polomila in bi šla še kaka tekma ali kaj več v k****
bonk.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik gas pravi:
A ni čudno da se samo njej to naredi... ne vem zakaj je morala tako blizu njega se pripeljat...

To bi lahko potrjevalo tisto Lovšetovo tezo o 10%.

Je pa lepo medije izrabila, da so lahko pisali o hematomu, pri čemer se ta izraz pogovorno uporablja za bolj resne zadeve, ne pa za neresne modrice.

Po drugi strani pa, dobro da se ji ni "nič" zgodilo, ker to bi bila banalna zadeva, da končaš sezono.

MisterL2pp

Zelenc'
18. feb 2012
6
0
1
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Aha..... in se je namerno malo zaletela v enega rusa. Bravo brihta. Saj ne da bi se zaradi "izgovora za danes" lahko tudi polomila in bi šla še kaka tekma ali kaj več v k****
bonk.gif

Če pogledaš tisti video z kamermanom, se lepo vidi da je bil on lepo pri miru.

Pol jo pa vse boli, pa namesto da bi šla kam se spočit, se tam pred kamerami joka.

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik MisterL2pp pravi:
Ker ji ni šlo dobr na progi pa je rabila en izgovor za danes.
¸

in ti [censored] si se moral prijavit za ta post?

Ker je bila druga na treningu, se je morala razbit, da je mela izgovor za slabo drugo mesto.

Svašta [censored] rodi.