Tina Maze - težka milijon EUR?

I

Izbrisan uporabnik #488

Ena iz Švedske še smuča
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Iz Švedske sem napisal, ne iz Finske.

Kaj pa je drugega ta tema kot nabijanje in ugibanje koliko ima Tina pod palcem?

Po moje lepo cuzata, kjer se da in tudi v smučariji je uspešna, očitno bo šla tudi malo v "Murko" smer, da se bo malo več pisalo o njej.

I

Izbrisan uporabnik #488

Murkec je po moje Korošec.
Še nisi slišal za gostilno Murko pri Slovenj Gradcu? sem že bil parkrat, solidno. Mislim, da je njihov sorodnik, vendar ne marajo, da tja pride.

masevc

Guru
2. sep 2007
3.518
894
113
ksz

nima direktne veze s Tino, ampak z veleslalomsko tehniko.

citat iz rtvslo:
Citat:
Prav Janez Jazbec je bil ob Ani Drev demonstrator ob predstavitvi moje filozofije veleslaloma, a se je ustrašil. Dejal je, da če bo smučal tako, kot sem mu svetoval, bo dosegel prevelike hitrosti, ki jih ne bo mogel nadzorovati.

a ni namen tekmovalnega smučanja prav v tem, da si najhitreje v cilju?
confused-1.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
tip ki je spravil na kant že kakšno firmo bi rad razjebal še SZS
Kaj mu ni jasno?

Aja, kako je lahko predsednik nerezident Slovenije?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Tako, najbolje, da jo spravi do tega, da začne smučat za hrvate/švicarje/italjane/karkoli, potem pa lahko SZS samo še vrata zapre in je konec smučanja v Sloveniji. Sponzorji se bodo sigurno tepli za športnike, ki se 3x na sezono med 30 prebijejo.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.367
159
63
37
Jaz ga pa čisto zastopim. Imam kolega v smučariji in pravi, da je z njo, še bolj z Massijem, nemogoče delat! Zakaj pa mislite, da je že spet brez serviserja, pa koliko jih je že odšlo od nje.
smirk-1.gif

Pa kar brez razloga se mu verjetno nebi takole javno spipalo!
rolleyes-1.gif

Sicer pa nima nekih hudih zahtev:
Citat:
Od nje pričakujem le spoštovanje obveznosti, občasne treninge z ostalimi slovenskimi puncami in kakšen nastop na tekmah FIS v Sloveniji

Nazadnje urejeno:

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
S perfekcionisti je težko delat. ....
Tudi meni gre lah na organ, ampak očitno dobro dela, ker rezultati so dobri.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Jaz ga pa čisto zastopim. Imam kolega v smučariji in pravi, da je z njo, še bolj z Massijem, nemogoče delat! Zakaj pa mislite, da je že spet brez serviserja, pa koliko jih je že odšlo od nje.
smirk-1.gif

Pa kar brez razloga se mu verjetno nebi takole javno spipalo!
rolleyes-1.gif

Sicer pa nima nekih hudih zahtev:
Citat:
Od nje pričakujem le spoštovanje obveznosti, občasne treninge z ostalimi slovenskimi puncami in kakšen nastop na tekmah FIS v Sloveniji

Zato je pa druga v svetovnem pokalu in ne 83.

Drgač pa, glede teh sponzorskih težav je bilo pa tako, da je šla na snemanje spota za Citroen, ampak je bilo zmenjeno, da bodo vse punce skup naenkrat, potem pa so hotli kar njo samo posnet.

Nje pa je že iz gimnazije ven sponzor Avtohiša Jarc, ki prodaja VAG grupo. Valjda neboš zdaj sponzorja, ki te je podprl, ko še nisi bil zvezda zaštihal, zato, ker se je nekomu na SZS tako sprdnlo.