Tina Maze - težka milijon EUR?

mr_

Guru
20. sep 2007
9.369
2.745
113
Klemencic bi rekel: ''When numbers talk, bullshit....'' Ne vem kaj te je tko zmotlo pri teh Tincinih primerjavah. Ce stevilke drzijo ima prav.

Sicer pa menim, da mediji nimajo Tine tolk radi, ker jim ne posveca kaj dosti casa. Oz. sploh ni v Slo. Ona gre na morje, poleti je v Gorici, treningi, ne afna se po neki VipSlo sceni. In en kup ljudi se pac ne socni v njeni senci. Tko da je ne poznajo in mal povprek udarjajo. Skupaj z nami. Osebno pa sem ze sit njenih reklam po TV. Med lisico so bile od prve 3 njene...pol nisem vec gledal.
smile-1.gif
Tekane, zavarovalnica, 2x hervis...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.041
10.796
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ja pa ka je?? Že Benjamin Raich ima 2x več zmag kot T. Maze.
smile-1.gif

Titow, fora je v tem, ker se obnaša kot največja zvezdnica do nekoga, ki je legenda.
smile-1.gif

Prav zanima me, iz katere riti tako butaste ideje vlečeš.
rolleyes-1.gif
Res je, Tina ni speglana kot Roger Federer, pokaže svoja čustva, ampak je zvesta sama sebi. Vsaj ne igra, da je nekaj, kar ni. Isto velja za Lindsey. Obe sta veliki športnici, obe spoštujeta druga drugo, seveda pa občasno druga drugo tudi pošteno frustrirata, kar je človeško. Tina JE legenda že zaradi tega, kar je dosegla v tako skromnih razmerah, v katerih je morala delati. Težko si je predstavljati, da bi Lindsey dosegla vse, kar je, brez toliko podpore, kot jo ima.

Da ne kaže popolnega spoštovanja, da ne rečem vdanosti, legendi, je pa kvečjemu dobro, ker sicer ne bi nikoli ničesar zmagala. Saj ne bi smela, če ima pa legenda prednost.
bonk.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ne, ravno to je Slovenceljsko, delati se nekaj, kar nisi. Tipično. Vsi bi bili radi največji frajerji.

Če bi bil jaz na Tininem mestu, bi rekel: "Ja, sem pričakovala, da bi znala Lindsey udariti na Lisici. Ona je legenda v hitrih disciplinah in nikoli ne veš, kaj bo spet prikazala."

Ne pa, ko največji kmet, ki je ravno zadel na loteriji "Ja, una smrkla me je pršla sm zajebavat, mene, mislim, mene, ki sem tu legenda, le poglejte, kako narod skače ..."

smirk-1.gif

Ko pa govoriš o skromnih razmerah, si raje predstavljaj, v kakšnih razmerah sta trenirala Ivica in Janica.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
... Šumaher je bil tudi eden najboljših šoferjev v F1 pa ga nisem nikoli več maral kot športnika vse od trenutka, ko je poskušal izriniti ven Villineuva tik pred ciljem, to samo zaradi svojega zajebanega karakterja. Pa mu kljub temu priznavam status enega najboljših voznikov, ampak kot človeka ga pa zaničujem....

OFF: a Prosta in Senno tudi zaničuješ? Hint: Suzuka '89 in'90

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.041
10.796
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ne, ravno to je Slovenceljsko, delati se nekaj, kar nisi. Tipično. Vsi bi bili radi največji frajerji.

Če bi bil jaz na Tininem mestu, bi rekel: "Ja, sem pričakovala, da bi znala Lindsey udariti na Lisici. Ona je legenda v hitrih disciplinah in nikoli ne veš, kaj bo spet prikazala."

Ne pa, ko največji kmet, ki je ravno zadel na loteriji "Ja, una smrkla me je pršla sm zajebavat, mene, mislim, mene, ki sem tu legenda, le poglejte, kako narod skače ..."

smirk-1.gif

Ko pa govoriš o skromnih razmerah, si raje predstavljaj, v kakšnih razmerah sta trenirala Ivica in Janica.

Noben resen šampion ni ponižen pred svojimi predhodniki, ker s ponižnostjo ne moreš postati najboljši. Vem, da je težko, ampak poskusi si to vbiti v glavo.
wink-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.203
1.207
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
... Šumaher je bil tudi eden najboljših šoferjev v F1 pa ga nisem nikoli več maral kot športnika vse od trenutka, ko je poskušal izriniti ven Villineuva tik pred ciljem, to samo zaradi svojega zajebanega karakterja. Pa mu kljub temu priznavam status enega najboljših voznikov, ampak kot človeka ga pa zaničujem....

OFF: a Prosta in Senno tudi zaničuješ? Hint: Suzuka '89 in'90
Pa Villeneuva potemtakem tudi (hint: CART 1995)

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ma super je, malo vas moram hecat.
smile-1.gif

Takole pa Kranjec pove o nasprotniku klik

Gre na vse tekme v vseh disciplinah, na večini tekmah je na zmagovalnem odru, samo en odstop.... v moskvi je bila adijo. Verjetno je že malo zmahana.