Tina Maze - težka milijon EUR?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Vonnove en mesec ni bilo na tekmovanjih, od sredine decembra, do sredine januarja. Je pa 66točk zadaj za Riesch.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
lej ni šlo za poškodbo, prekinila je ker je bila zanič, ravno tako počnejo nekateri skakalci... Če ne verjameš, lahko verjameš Kosteliču, ki je strokovnjak in je izjavil da ne zna smučat...

Če je lahka proga ja, ni pa niti tako tehnično kot psihofizično dobra kot Tina....

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Jap... pa ne, da navijam zanjo. Realen pogled. Tudi Tina je samo človek, je za pričakovati vsaj rahel padec forme.
Poleg tega so američani/ke vedno pasji na svetovnih in olimpijskih.

Naj se ne uresnični moja napoved
smile-1.gif

Zakaj je za pričakovat padec forme, če pa je ravno dva dni nazaj dominirala? Pa ne bo to prvenstvo čez 3 mesece ampak čez dober teden.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Danes teden je SuperG
wink-1.gif

Težko je peljat celo sezono na takem nivoju, saj pravim upam, da se ne zgodi. Sicer pa je dejstvo, da bo Lindsey zelo nevarna v hitrih.
Krnekej, a ti res ne vidiš, da je Riesch izven forme? Glej zadnje rezultate.

masevc

Guru
2. sep 2007
3.519
894
113
Ksz

Racunam, da bodo americanke dominirale na SP. Ce Tina ne osvoji nobene zlate, nic zato. Tezko je drzat tak tempo celi zimo. Se mi zdi, da si je zadala letos cilj VKG.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Tini ni uspelo danes. Pa bo drugič
smile-1.gif

Kaj pa Ivica Kostelic?! Štarta kot F1, pol pa skoraj popuši.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Jeba, Schifrin se bo oddaljila, Zuzulova priblizala ..., pa samo se 2 slaloma do konca.

43 zadaj za američanko in 50 spredaj pred slovakinjo

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Ja, ampak a ne nastopa tudi manj tekmovalk na finalu?? Le prvih 30 ali nekaj takega.

PS: Lenči je tut dobra
tongue-1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
sej Tina je sigurno najboljša, ampak mi gre pa s svojim vzvišenim zvezdniškim odnosom konkretno na organ in sem prav vesel, da jo je na Zlati lisici Vonnova premagala in je dobila po piiiiiiiiichki ravno od nje hahahahhahahahahahahaha

Zaradi takih kot si ti in tebi podobnih je slovenija upravičeno narod hlapcev
rolleyes-1.gif

Pol si pa meči pesek v oči in uživaj še teh par mesecev, kolikor bo na vrhuncu, v njenem zvezdništvu. Upam, da ne bo pristanek med "hlapce" nazaj pretrd.

Tina je carica, super smučarka, ampak karakterno je muhasta do amena in trenutno se tudi za moje pojme vede preveč vzvišeno in zvezdniško. Po telesni govorici se ji prav vidi, kako ne mara Vonnove. Vsi pa vemo, kako hitro lahko pade forma in da bo Lindsey letos ter v prihodnosti še zmagovala. Brez debat, seveda bi Tini to bolj privoščil.

Težek karakter gor ali dol, Slovenci smo verjetno edini narod na svetu, kjer ima nek športnik takega kova kot je Tina toliko nasprotnikov in toliko privoščljivcev, ki ji z veseljem privoščijo neuspeh.

Tipično slovenceljsko.

Koneckoncev večina športnikov svetovnega kova v "pomembnih" športih je močno močno vzvišenih in jaz jim ne zamerim, koneckoncev kar so dosegli in dosegajo, je mogoče samo v mikro promilu populacije.ž

Uglavnem, Tina je carica, pa če od danes naprej ne osvoji nobene točke več
srce-1.gif

Mal preveč osebno jemlješ moje besede, pa tudi ne vem zakaj se obnašaš kot da so njene medalje plod tvojega dela?
Mimogrede, Šumaher je bil tudi eden najboljših šoferjev v F1 pa ga nisem nikoli več maral kot športnika vse od trenutka, ko je poskušal izriniti ven Villineuva tik pred ciljem, to samo zaradi svojega zajebanega karakterja. Pa mu kljub temu priznavam status enega najboljših voznikov, ampak kot človeka ga pa zaničujem.

Nikjer nisem rekel, da ni dobra, dejansko je s svojim trdim delom daleč prišla. Dejstvo pa je da je njen karakter v vagini, zdaj ko je slavna pa se to še bolj pozna. In takih ljudi ne maram, ker hočejo biti nonstop v središču pozornosti s povzročanjem "indicentov" kot je npr. spor z Vonnovo. Kot da bi bila v vrtcu.
bonk.gif

Še enkrat, dejansko je Tina daleč najboljša v letošnji sezoni, dejstvo pa je da ji bo motivacija vsak čas popustila, pobrala bo vse lovorike, podrla vse rekorde, polna bo denarja in njen zajeban karakter bo prišel še bolj na plano, ker so ji perutničke že zdavnaj zrasle. Naslednjo sezono bo verjetno zgodba že precej drugačna od letošnje, Massi bo trpel njen karakter še maksimalno v naslednjem letu in potem jo bo sčevljal takoj, ko ne bo več profitabilna. Žal... In takrat bo živela na račun javne uprave oziroma nas državljanov.

Tako, kot se danes Peterke nihče ne spominja, isto bo s Tino. Za Peterko in druge eno-dvoletne super športnike so takrat tudi govorili kako so ambasadorji Slovenije, danes pa se jih nihče več ne spomni.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Tina ni niti eno, niti dvoletna muha, da je vsaj blizu vrha je že več časa kolikor polovica smučark sploh tekmuje med člani......

To da se Peterke danes noben ne spomni, pa so tvoje buče.... ded se je ločil in šel malo na obisk na psihiatrijo, pa je to bilo pri vseh dnevnikih, v vseh Janah in podobnih revijah, celo tu je bila precej razvelečena tema. Res pa se ne bo spomnil čez 10-20 let noben kak karakter je Tina bila
smile-1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Peterka je šel na psihiatrijo ker je postal pijanček, isti razlog je tudi za ločitev. Jaz se ga spomnim po svojem obnašanju ko je razbil več mobilnih sredstev od sponzorjev, ko se je zvezdniško obnašal, na koncu je pa žal pristal kot pijanček ker je izgubil svoj "jaz" in ne ve več kaj mu je motivacija.

Tina ni dvoletnica? Bomo videli, jaz pravim da bo drugače, ker se češplja v zakulisju skoraj cmeri ker jo na domačem terenu premaga ena američanka, čez dve minuti se pa pred kamerami smeje kot da je vse lepo...igralka da peče glava, o njenih muhah je bilo pa tudi že veliko povedanega... A veš kdo je zame super športnik? Tomba, Raich, H. Maier, Vreni Schneider, A. Parson.... to so imena ki bodo še dolgo v spominu.