Majonezami poklicno ukvarja... a fila police v Merkatorju?Na forumu je nekdo, ki se z majonezami poklicno ukvarja...
Pri nas damo še pikico gorčice...pa zelooo počasi dodajaš olje si pozabilJe majonezo doma težko naredit? Ja, če ne znaš. Moja mama jo je redno delala in malo se še spomnim kako gre.
Definitivno je pa ravno Zvijezda majoneza daleč najboljša (v bistvu edina) od vseh kar imamo na trgovskih policah. Če jo pa doma delaš, rabiš pa samo mikser, 5 jajčnih rumenjakov, sončnično olje in malce kisa od kislih kumaric. Pa pravi postopek .
Zvijezda....še iz YU cajtov!
?V informacijo: Hofer majonezo Le Gusto sedaj proizvaja Zvijezda.
To pa zna bit, slikal sem spodnjo v tubi...V kozarcu 620g je zvijezdina.
Leclerc?Tole je TOP majoneza. Mešanica z dijonsko gorčico. Bomba
Sam sem jo dobil iz Francije, tako da dvomim, da je na voljo v SLO. Vsekakor pa jo imaš na Amazon.de, ker sem jo videl.Leclerc?
Sezona majoneze se približuje. Katera je dobra ?
Zvijezda....še iz YU cajtov!
Je majonezo doma težko naredit? Ja, če ne znaš. Moja mama jo je redno delala in malo se še spomnim kako gre.
Definitivno je pa ravno Zvijezda majoneza daleč najboljša (v bistvu edina) od vseh kar imamo na trgovskih policah. Če jo pa doma delaš, rabiš pa samo mikser, 5 jajčnih rumenjakov, sončnično olje in malce kisa od kislih kumaric. Pa pravi postopek .