Ne vem, če ni bolje razlagat folku, da sem Rus...in ne Slovenec.Hm, ostal sem brez besed.
Sam res.Ne vem, če ni bolje razlagat folku, da sem Rus...in ne Slovenec.
Fak. To je grozljivka. Kakšna blamaža.
Informiral se je 5 min prej. Saj je rekel enkrat vmes, da je prebral na internetu. Pa vpraša ga, če je res kmet. A celo nadaljevanko o tem je imel. Tako to je isto kot bi se sam informiral o Kardašijanki v naslednjih 5ih minutah googlanja.Informiran o njih očitno je do neke mere, je pa računal, da bodo poceni fore dovolj, da jih animira in izpade smešno. Nak. Tile trije so inteligentni in s smislom za humor, kar ta tip očitno ne premore. Clarksonu se pa na koncu posnetka vidi na obrazu olajšanje, da tip končno gre.
Se pa veselim oddaje ... tale intervju pa upam, da bo zakopan na dno interneta.
Informiral se je 5 min prej. Saj je rekel enkrat vmes, da je prebral na internetu. Pa vpraša ga, če je res kmet. A celo nadaljevanko o tem je imel. Tako to je isto kot bi se sam informiral o Kardašijanki v naslednjih 5ih minutah googlanja.
Da kardashijanke in njihovo zgodbo povzames imas 5min googlanja vrh glave..Informiral se je 5 min prej. Saj je rekel enkrat vmes, da je prebral na internetu. Pa vpraša ga, če je res kmet. A celo nadaljevanko o tem je imel. Tako to je isto kot bi se sam informiral o Kardašijanki v naslednjih 5ih minutah googlanja.