Citat:
Uporabnik Blimpe pravi:
Evo moj problem. Spoznam punco, se imava lepo, hodiva na zmenke, se mečkava... Potem pride prvi seks, in po tem me vse mine. Parkrat potem še seksava, ker se trudim, da bi dobil občutek, ki je bil pred seksom nazaj, vendar me vedno bolj mori... To se mi dogaja približno 5 let, odkar sem nehal 7 letno zvezo, v tem času sem bil s približno 10imi puncami in pri vsaki je isto. Aja, če prespi pri meni, me zjutraj, ko se zbudim začne dobesedno dušiti in ne morem dihat. Pa da ne bo pomote, vse punce so bile fajn, vedno mi je bilo hudo, ker sem jih mogel pustiti. Nekaj očitno ni uredu z mano... Kaj storiti?
P.S. Nazadnje se mi je zgodilo, da sem bil s punco in namerno nisem hotel seksati, vendar po dveh mesecih nisva več zdržala in se je zgodilo isto.
Nič hudega!
Moj primer, imel daljšo zvezo, in sma nabijala ko zmešana, mi2 sma si naredla svetovn pokal v seksu, pa sma
mela vse od kvalifikacijskih pa do finalnih tekem...
Končama, pač bad gor, bad dol.
Najdem hitro novo (da prejšno prebolim - pomaga) in seksama... In so ble težave z trdoto ne...
Več kot 1x nisem mogel... Ok, bo minlo... Menjal par komadov, vglavnem ni blo šans, da bi zadeva
ostala ravna po prvi tekmi... (že prvo tekmo sem težko končal včasih, sploh če ni bil štel čisto po mojem okusu)
In najdem jebačico, pač tako za treninge bi reko...
Itak po prvi tekmi zgubim. In ene 3x pol še isto...
Pol pa ko je malkom prišo v ligo prvakov, po ene 5tih tekmah v različnih dneh, ko sem se navado terena,
Uvajanje, trening, predtekmo, tekmo in finale v eni noči. Ko zajec na kokainu. Skoz zid bi šlo se mi je zdelo...
Zdaj se izbolšuje, ko sem trezn, zdržim samo eno tekmo, po 2-3 srečanju sem ze kul.
Zgleda da je to podzavestna psiha, nemores premagat, kot pa z vajo.
Ko sn pa nažgan pa tak priredim svetovno prvenstvo; če le najdemo nasprotno moštvo...
Nič bat, s časom se zrihta vse...