Z delodajalcem sem sklenil pogodbo z poskusno dobo, ki še teče. Nadrejeni (ne šef podjetja, pač eden v vodstvu oddelka kjer delam) mi je med delom grozil s fizičnim nasiljem (tudi nekaj sodelavcev je bilo prisotnih), česar ne mislim tolerirati, pa tudi sicer sem ves čas kar sem delal neposredno z njim, poslušal samo kričanje, človek si ne da reči da jaz dela še ne obvladam tako kot on po veliko letih (pač klasika, delo delam počasneje kot on in se še veliko lovim ker sem dokaj nov). Imam tudi mentorja, ki je za mentorstvo plačan, v največji gužvi mi še neke stvari razlaga, ker imam vsak dan ogromno novih informacij si jih je najpametneje zapisovati, ampak zaradi veliko dela si včasih ne morem in si nekaj stvari zapišem, nekaj zapomnim, nekaj vprašam ostale nekaj pa pozabim..... in ko ga to hočem vprašati še enkrat, ko je par minut časa da bi se mi lahko to razložilo in bi si jaz to zapisal, dobim odgovor da to bi moral že vedeti.... skratka en klinc vreden mentor.
S ostalimi nimam težav, tudi njihova ocena mene je da sem za novinca kar dober, se hitro učim in sem priden in sem od dela z njimi v krajšem času odnesel precej več kot z prej omenjenima, žal pa z njima delam precej več časa in to bo trajalo še dolgo. Ker se mi je delo čisto zasralo, ker je nadrejeni dokazal da je psihič (na meni, pa tudi nad drugimi, normalno se ne zna pogovarjati) razmišljam počasi o tem da to delo pač ni zame. Kake so moje možnosti, pravice itd.? Do sedaj sem bil tiho in sem poskusil dajati vtis da mi ne more do živega, ampak uvajanje v takih okoliščinah je norišnica in se nameravam postaviti zase.
S ostalimi nimam težav, tudi njihova ocena mene je da sem za novinca kar dober, se hitro učim in sem priden in sem od dela z njimi v krajšem času odnesel precej več kot z prej omenjenima, žal pa z njima delam precej več časa in to bo trajalo še dolgo. Ker se mi je delo čisto zasralo, ker je nadrejeni dokazal da je psihič (na meni, pa tudi nad drugimi, normalno se ne zna pogovarjati) razmišljam počasi o tem da to delo pač ni zame. Kake so moje možnosti, pravice itd.? Do sedaj sem bil tiho in sem poskusil dajati vtis da mi ne more do živega, ampak uvajanje v takih okoliščinah je norišnica in se nameravam postaviti zase.