Težave, prosil bi za vsakršno informacijo

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Kaj ti si razumel človeka,da dela cele dneve ,da lahko hčeri nudi najbolje.
Vsekakor od dobrega očeta ne pričakujem, da deklico pošilja samo na avtobos, še posebno če ve, da jo na izstopni postaji čaka pedofil.
Pa petje gor ali dol, to ni nujna zadeva. jest nebi reskiral.

Jaz bi preveril same je ne bi puščal. jebeštrga gleda službo, če je otrok ogrožen.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
mislim da gre za grdi nateg uporabnikov alterja! pa ne more na novo registriran uporabnik ravno tisto temo brat in iz rokava prilepit link vse to v pičlih 3 minutah!
bonk.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
OMG... Pa kako da sploh lahko obstajajo taki blogi na Netlogu, kako lahko to folk mirno gleda????

Gregor1971

Zelenc'
1. feb 2009
19
0
1
Ima res zanimive prispevke, kateri se bodo preučili, sem shranil povezavo do njegove strani in z jutrišnjim dnem vkolikor se mi ne javi bo povezavo prejela policija. Nisem "neodgovoren" oče, kakor praviš synthman, po poklicu sem zidar in delam od šeste zjutraj, do pete ure popoldan vsak dan, vse kar mi ostane so vikendi, katere kolikor gre posvetim hčeri. Ni lahko, morda se boš sam poskusil kdaj kot samski oče z 11 urnim delavnikom, prišel zmatran iz službe, hčeri skuhal večerjo, pogledal kakšen film in zaspal od utrujenosti na kavču. Vsak dan s hčero bedim do 11 ure z razlogom, da ji pomagam pri domači nalogi, petje je njeno največje veselje, zakaj bi ji ga moral odvzeti?

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik Gregor1971 pravi:
Ima res zanimive prispevke, kateri se bodo preučili, sem shranil povezavo do njegove strani in z jutrišnjim dnem vkolikor se mi ne javi bo povezavo prejela policija. Nisem "neodgovoren" oče, kakor praviš synthman, po poklicu sem zidar in delam od šeste zjutraj, do pete ure popoldan vsak dan, vse kar mi ostane so vikendi, katere kolikor gre posvetim hčeri. Ni lahko, morda se boš sam poskusil kdaj kot samski oče z 11 urnim delavnikom, prišel zmatran iz službe, hčeri skuhal večerjo, pogledal kakšen film in zaspal od utrujenosti na kavču. Vsak dan s hčero bedim do 11 ure z razlogom, da ji pomagam pri domači nalogi, petje je njeno največje veselje, zakaj bi ji ga moral odvzeti?

Pa ti njegovi blogi opisuje ,da je mogo staremu ... Tu nekaj zagotovo ne štima. Kaj se lahko to kako javi na policijo ti njegovi blogi so bolani.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Kaj ti si razumel človeka,da dela cele dneve ,da lahko hčeri nudi najbolje.
Vsekakor od dobrega očeta ne pričakujem, da deklico pošilja samo na avtobos, še posebno če ve, da jo na izstopni postaji čaka pedofil.
Pa petje gor ali dol, to ni nujna zadeva. jest nebi reskiral.

Jaz bi preveril same je ne bi puščal. jebeštrga gleda službo, če je otrok ogrožen.
Vidiš, Zdej bo pa en prepoznal enga, k ima tak avto in stanuje v bližini, pa rekel da je mal čuden, tretji, ki sovraži pedofile in komaj čaka, kako bi jih kaznoval pa bi šel k njemu in mu kaj naredil. Čeprav je pametnim že od začetka te teme jasno, da nas en samo provocira in nateguje.

Gregor1971

Zelenc'
1. feb 2009
19
0
1
synthman, nimam besed kako lahko sploh takšne stvari pišeš. Nimaš srca, bi rad videl, ko boš imel kdaj svojega otroka in boš morda v isti ali celo še hujši situaciji in te ne bo noben jemal resno.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Ja samo ti njegovi blogi so čudni. Ali mu pa kdo namenoma škodi? Kaj vem jaz sem prebral vse njegove bloge pa se mi zdi ,da tip ni čisto pri ta pravi.
Preberi si njegove bloge rojstnodnevna zabava, zloraba, itd.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Gregor1971 pravi:
synthman, nimam besed kako lahko sploh takšne stvari pišeš. Nimaš srca, bi rad videl, ko boš imel kdaj svojega otroka in boš morda v isti ali celo še hujši situaciji in te ne bo noben jemal resno.
Vsekakor v situaciji kot jo opisuješ, otroka NIKOLI ne bi pustil samega. Ti pa kakor sam praviš otroka z avtobusom pošiljaš pedofilu direktno v naročje.
Ti kot starš bi moral otroka zaščititi, ne pa da tu na netu sprašuješ, kdo ma tak avto z neznano registersko, da bi sam obračunal z njim - še raje pa da bi kdo to opravil namesto tebe ane.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
@synthman
nekam sumljivo zagovarjas pedofile v vec temah,pa mislim,da nisem edini,ki je to opazil.
Nisem opazil, da kdorkoli tu zagovarja pedofile.
Nisem pa edini, ki je opazil da je ta post provokacija. precej stvari v tej zgodbi namreč ne štima.

In kako naj bi tu ščitil pedofila? A tako, da sem svetoval, naj deklice nikoli ne pušča same?
Aha, ti bi raje videl, da pedofil deklico posili, kajti potem bi ga pa lažje ujeli, in se maščevali nad njim. Imam prav?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.