Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Zanimivo, da ob tolikih podatkih ne veš registracije vozila. A 11letna hčerka ne pozna številk, samo črke in modele avtov?
Vsekakor ti svetujem, da hčerko ti voziš okoli na pevske vaje. A iz Slivnice do Slovenske Bistrice hodi kar sama?
Citat: Uporabnik Gregor1971 pravi:
O hvala vama za tole! Res hvala s srca! Dolžen sem vama ko dobim plačo. Ta pravi avto in pravi človek, sledi prijava in obisk človeka na domu osebno!
synthman, na pevske že hodi sama od 9 leta z avtobusom, včasih jo pelje tudi sodelavec, včasih tudi sam odvisno kako imam delovni čas. Ni vedela ker revica ni upala gledat a imam potrjeno da je človek isti. Poročam še danes kako se bo razpletlo. Alcyx hvala tudi tebi za tole povezavo, mi bo še kako prav prišla, ne moreš verjeti.
Neverjeten občutek, kakšno srečo sem imel danes, dekle ki sem ga opazoval več mesecev me je pogledala, celo imel sem priložnost slišat njen prečudovit glas, pa čeprav mi ni povedala nič lepega in so bile besede zgolj kritiziranje, res neverjetno.
Popoldan sem si spekel kruh, popolnoma sam, bil je zanič a za prvič se mi je nasmehnila sreča. Bom poizkusil še kdaj
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.