Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Po dooooolgem času sem poskusil nekaj pogledati na disketi, ampak ko sem odtipkal a: , mi je napisalo, da disketa ni formatirana!? Pa saj je nočem formatirati, samo pogledati kaj je gor!
Koliko "doooolgem" času?
Lahko, da se je zadeva razmagnetila/pozabila vsebino.
Če si jo imel spravljeno zraven radiatorja/na soncu/pod televizijo boš verjetno imel probleme.
Jst sm mel tud zraven racunalnika v plasticni staktli polno disket iz nevemkaterega leta (prahu je blo ze polno gor). In ker mi je mal zmankal placa na mizi sm se zadnjic lotil in sm hotu pregledat ce je na disketah kaj uporabnega. Ene dve oz tri mi je se prebralo, pol se mi je pa na parih pojavilo isto kot tebi (to s formatiranjem). Pol sm si pa reku, da glede na to da teh disket nism rabil ze xy let in da sploh nevem kaj je gor, jih tud zagotovo ne bom pogresal. In so sle vse (razen 5.) v kanto. Pet sm jih pa na novo formatiral in spravil (mogoce pa prov pride pri kaksnem BIOS upgrejdu
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.