Testiranje kozmetik na živalih

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik hrci pravi:

zaj pa bo tak da folk ne bo več prodajal svojih ledvic, ampak bo prostovoljno se javil za vlke pare da delajo teste na njem

Saj izvajajo teste zdravil na prostovoljcih. Ampak niso neke bajne vsote.

Za Mengeleja ste verjetno vsi slišali, za Unit 731 bolj redki. Ni bilo nekih restrikcij nad vojnimi zločinci.

Ne vem čemu se potem sekirati zaradi podgan, kuncev, psov itn...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Pa bi šel jest neke neznane tablete za par 100€?

Si že slišal za prodajanje ledvic, prostituiranje...? A misliš, da je potem nekemu revežu težko pojest par tablet? Za dober denar bi še v vrsti stali in se stepli med sabo (žal).

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.189
11.102
113
kod Džej-Zija
Pri nas se ne jejo neznane tablete, ampak že dolgo uporabljane in preizkušene, je pa treba študije izvesti zaradi poskusa prodora na nove trge.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Pa bi šel jest neke neznane tablete za par 100€?

Si že slišal za prodajanje ledvic, prostituiranje...? A misliš, da je potem nekemu revežu težko pojest par tablet? Za dober denar bi še v vrsti stali in se stepli med sabo (žal).

Ne da mislim, vem. Par let nazaj so bili objavljeni intervjuji s temi poskusnimi zajčki.
tongue-1.gif

roscha

Fizikalc
27. jul 2007
301
49
28
KSZ

A pa je vam podgano in zajcjeljubcem jasno, da če kozmetike ne testirajo več na živalih, jo bodo pa na vas (nas). In ne ne boš dobil plačano ampak boš kar lepo plačal da boš lahko poizkusni zajec.

Kako bodo po novem določili LD50 recimo? Aja ne bodo. Se bo moral par ljudi stegnit najprej, potem pa bodo zajčki kar naenkrat spet aktualni...

Jao budale....

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
ksz...jaz pa sem zato, da t ljudje ki so proti testom na živalih, nehajo uporabljati zdravila

A si ti po svoji običajni navadi spet malo tup, ane?

Citat:
V Evropski uniji z današnjim dnem ni več mogoče tržiti kozmetičnih izdelkov, ki bi bili v kakršnikoli obliki testirani na živalih.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
ksz...jaz pa sem zato, da t ljudje ki so proti testom na živalih, nehajo uporabljati zdravila

A si ti po svoji običajni navadi spet malo tup, ane?

Citat:
V Evropski uniji z današnjim dnem ni več mogoče tržiti kozmetičnih izdelkov, ki bi bili v kakršnikoli obliki testirani na živalih.

je lepo ven iz konteksta vzet in bit pametn...sem pač malo tup, ti pa pač manipulator...verjamem pa, da si dojel bistvo ker si toliko pametnejši kot jaz

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Je pa še vedno dovoljeno testirati zdravila. Kdo jim brani, da potem tako zdravilo uporabijo v kozmetiki?
cool-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
698
113
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Je pa še vedno dovoljeno testirati zdravila. Kdo jim brani, da potem tako zdravilo uporabijo v kozmetiki?
cool-1.gif

Potem to več ni kozmetika ampak zdravilo.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Pri testiranju kreme proti aknam so ugotovili, da sicer proti aknam ne pomaga, učinkovito pa gladi gube. Voila, pa imaš zdravilo v kozmetiki.
smile-1.gif