Smučarska (in civilna) jakna

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.300
1.924
113
Izgleda, da bo istočasno hudič vzel civilno bundo in smučarsko bundo. Ker mi gre zelo na živce vsa ta dedicated športna oprema za vsako dejavnost posebej (posebni čevlji za pecikl, hojo, tek, hribe... majica za fitnes, košarko, pecikl itd...., iščem (če sploh obstaja) smučarsko bundo, ki bi jo lahko oblekel tudi za v službo, pa da ne bi izgledal kot Mateja Svet. Kaka ideja? (v levem rokavu mora seveda imeti žepek za sm. karto)
Jaz sem si tako omislil (IcePeak) ...uporabljena bolj za vsak dan, drugače smučarska:
1735542997907.png

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.096
454
83
45
dolenska
Mam isti problem kot avtor teme. Do sedaj sem imel eno bordersko Halti jakno. Tanka a za vse slabe pogoje. Ne prepiha, ni prevroča in ne zebe me v mrazu. Pa še tist silikonski al al pas ima, da ti sneg oz vetr ne gre pod jakno. Pred cca 10 leti je bila dobrih 300€. Predvidevam, da so cene šle gor. Sam kaj primerljivega vzet? Hvala za linke, tko da bim mal pogledal. Nočem da sem kičast in da se na kilometer vid, da mam eno "hudo" jakno.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.563
4.712
113
Mam isti problem kot avtor teme. Do sedaj sem imel eno bordersko Halti jakno. Tanka a za vse slabe pogoje. Ne prepiha, ni prevroča in ne zebe me v mrazu. Pa še tist silikonski al al pas ima, da ti sneg oz vetr ne gre pod jakno. Pred cca 10 leti je bila dobrih 300€. Predvidevam, da so cene šle gor. Sam kaj primerljivega vzet? Hvala za linke, tko da bim mal pogledal. Nočem da sem kičast in da se na kilometer vid, da mam eno "hudo" jakno.
Prihaja čas popustov in razprodaj. Splača se ti iti tudi v kakšen outlet. Jaz ne bi tega gledal na netu, ker itak moraš probat. Greš po trgovinah in to je to.

• Všeč mi je
Reactions: Rekreacija

jezek

Guru
24. jul 2008
3.623
1.523
113
Pri trenutnih cenah smucanja je jakna se najmanjsi problem, kupi eno namensko smucarsko za kakih 60e v kakem hofru lidlu, za sluzbo pa nekaj za 100e z neta. Itak bos univerzalno hitro zjeebal ce jo mislis vsak teden prat

• Všeč mi je
Reactions: Rekreacija

corsol

Guru
11. mar 2010
3.057
1.012
113
Intersport ima še danes -30% na oblačila , če se komu ljubi na silo kupovat.
No , verjetno bo po novem letu tudi kaj podobnega .